Fritid

essie vinterkolleksjon 2014

Nedtellingen er i gang.. Vi er p? vei inn i den mest fasjonable tiden av ?ret! V?ret er kanskje ikke lenger p? topp, men desto st?rre er gleden over de kule antrekkene. Det er tid for ? kle seg for vinterens kulde, med deilige skjerf og lange k?per. Vanskelig for ? bestemme deg? essies vinterlakker setter farge p? vinterens m?rke antrekk, uansett hvordan du ?nsker ? kle deg.
tuck it in my tux ? silkeaktig elfenbenskrem
back in the limo ? floret fruktig melon
jiggle hi, jiggle low ? flytende gull
bump up the pumps ? rusten korall
double breasted jacket ? lidenskapelig rubinr?d
jump in my jumpsuit ? saftig vinr?d
essies vinterkolleksjon 2014 vil v?re tilgjengelig fra november 2014.

Veiledende pris: 129,-

L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.
L?Oréal anvender ikke dyrefors?k i forbindelse med noen av sine produkter eller ingredienser, dette gjelder alle markeder, alle steder. For mer informasjon, se:
http://www.loreal.com/csr-commitments/loreal-answers/the-question-of-animal-testing.aspx

Similar Posts