Fritid

Teknikmagasinet ?pner sin f?rste ?gr?nne? butikk!

I dag, tirsdag 14. oktober, er det endelig tid for ?pning av en ny butikk for Teknikmagasinet. Nok en gang er hovedstaden lokasjonen, denne gangen i det nye og meget milj?vennlige senteret p? Fornebu; Fornebu S.
Det sterke hovedstadsomr?det vokser stadig, det samme gj?r Teknikmagasinet. I dag i det nyeste og mest milj?vennlige senteret noen sinne; Fornebu S. Med denne ?pningen ?ker Teknikmagasinet sin milj?bevissthet og blir ?gr?nnere? enn noen gang.
– Vi ser at Oslo fortsatt ikke er mettet p? dingser og etterkommer ettersp?rselen, denne gangen dog med en liten gr?nn vri, uttaler adm. dir. Jannis Östlund.
Fornebu S, if?lge sine hjemmesider, er et senter som har ambisjoner om ? gi tilbake til milj?et, like mye som det har kostet det ? reise bygget. F?rste steget er ? sikre det lokale ?kosystemet i form av ? avle frem en n? sjelden eng p? taket. Senteret har ambisjoner om ? favne de fleste kunder, og Teknikmagasinet bidrar til ? utvide og gj?re butikkmiksen mer mangfoldig.
Fra tidligere har Teknikmagasinet flere butikker i hovedstaden, blant annet i Byporten, Gunerius, Karl Johans gate 2, Storo Storsenter, Stovner Storsenter, Str?mmen Storsenter og Sandvika Storsenter. Fornebu blir butikk nummer 27 i Norge og 115. i Norden. Etableringen i Norge fortsetter stadig, og den senere denne m?neden er det duket for ?stfold-debut for Teknikmagasinet. Kj?pesenteret Torvbyen i Fredrikstad ser frem til ? avduke selskapets nye butikk i sine lokaler, med brask og bram, p? selveste Halloween.

Teknikmagasinet er en forhandlerkjede med et bredt utvalg innen bl.a. hjemmeelektronikk, gadgets, husholdning og personlig pleie. I 2012 omsetter Teknikmagasinet for ca. 1 milliard SEK inkl. mva. Teknikmagasinet utgir to ganger i ?ret en stor produktkatalog med et opplag p? omtrent 2 millioner.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Enklere Livs   #Hjemmesiden Enklere   #Kristian Sveholm   #Om Enklere