Fritid

Eyefi lanserer skytjeneste for enkel h?ndtering av bilder.

Eyefi, markedslederen n?r det gjelder tr?dl?se SD-kort, introduserer Eyefi Cloud, en skytjeneste som gir rask tilgang til bilder man tar med et kamera, eller film fra et videokamera, p? alle sine enheter tr?dl?st.
Man bruker bare et Eyefi Mobi minnekort i stedet for et tradisjonelt standard SD-kort, for direkte ? overf?re bilder og video til iOS eller Android?-enheter, men med den nye Cloud-tjenesten kan bildene v?re umiddelbart tilgjengelige p? flere enheter, som f.eks. nettbrett, pc/laptop, smart-TV, etc.
“Med Eyefi Cloud f?r du en l?sning for ? dele dine beste bilder og video p? en m?te vi er vant til fra smarttelefoner, forskjellen er at det n? blir mulig ogs? fra virkelige kameraer?, sier Per Skog, Nordic Marketing Manager hos Focus Nordic AB.
Eyefi kortene overf?rer bildene automatisk til en app (iOS eller Android), appen laster deretter automatisk opp bildene (eller video) h?yoppl?ste til Eyefi Cloud, der bildene vil v?re tilgjenglige p? flere enheter.
Transfer (overf?ring) ? Gir tr?dl?s funksjonalitet til kameraer som ikke har det, og sender bilder automatisk til mobil eller pc.

Organize (organisere) ? Sorterer og merker bilder for enkelt ? finne dem senere.

Sync (synkronisere) ? Synkroniserer bilder automatisk mellom alle enhetene dine.

Share (fildeling) ? Invitér familie og venner til ? se p? bildene/albumene dine uten at de trenger ? registrere seg.

Ved kj?p av et nytt Eyefi Mobi minnekort er 90 dagers gratis bruk av tjensten som pr?vetid inkludert. Etter det er kostnaden for et abonnement 44.99 ? pr. ?r (ca: kr 370,- NOK).
Pris og tilgjengelighet
Eyefi minnekort finnes for omg?ende levering og koster: Eyefi 8GB Mobi minnekort, Ca.pris: kr 499,- Eyefi 16GB Mobi minnekort, Ca.pris: kr 749,- Eyefi 32GB Mobi minnekort, Ca.pris: kr 999,-
For ytterligere informasjon: [email protected]

Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Finland   #Footprint Insole Technology   #Norway   #Scandinavia