Fritid

Best Western lanserer Vib – et nytt urbant boutique hotellkonsept

14-10-2014 07:00 Best Western Hotels Norway Best Western lanserer Vib - et nytt urbant boutique hotellkonsept som fokuserer p? stil, teknologi og engasjement. I tillegg lanserer Best Western et nytt soft brand tilbud rettet mot reisende som ?nsker en f?rsteklasses hotellopplevelse.

Best Western lanserer nytt hotellkonsept Vib ? et nytt urbant boutique hotellkonsept som fokuserer p? stil, teknologi og engasjement.

Toronto ? Best Western International lanserer to nye konsepter for hotellutviklere ? et stilig nytt hotellkonsept og et soft brand, begge designet for ? m?te ettersp?rselen etter nye hotelltilbud i urbane og prim?re markeder. Kunngj?relsen kommer samtidig som Best Western fortsetter ? se historisk vekst i sin globale hotellutvikling.
Best Westerns nyeste hotelltilbud, Vib (utales Vibe), er et stilig og teknologidrevet hotellkonsept, laget for ? m?te ettersp?rselen til dagens reisende som alltid er online. Vib, som er en forkortelse av ?Vibrant?, er en hotellprototype laget for det urbane markedet. Det kompakte konseptet vil v?re kostnadseffektivt ? bygge og drive, noe som gj?r det til et attraktivt alternativ for eiere og utviklere.
Vib-konseptet har et levende og moderne design med fokus p? komfort, teknologi og sosialt engasjement. Hotellene vil ha store, interaktive fellesarealer med lokalt tilsnitt, i tillegg til komfortable og stilige gjesterom. Gjester vil finne USB-porter og str?muttak for elektronikk, en mediavegg med skreddersydd innhold i lobbyen, smart-TV p? hotellrommet til streaming av filmer og annet digitalt innhold, og LED belysning over hele hotellet.
Andre Vib fasiliteter inkluderer:
? Mat- og drikke tilbud av h?y kvalitet, lett ? ta med
? En bar med koselig peis hvor gjestene kan slappe av og f?le seg som hjemme
? En romslig Zen sone over lobbyen for avkopling
? Spillestasjoner med stilige og komfortable sitteplasser
? 24/7 treningssenter
? Moderne arbeidsplasser i alle hotellrom
For ? f? en bedre helhetsf?lelse av hva Vib kommer til ? tilby, se gjerne f?lgende video her.
BW Premier Collection
BW Premier Collection er Best Westerns f?rste soft brand tilbud som vil best? av n?ye utvalgte h?ykvalitetshoteller i prim?re markeder over hele verden. Disse hotellene vil ikke v?re offisielle Best Western medlemshoteller, men de vil v?re presentert og kan bookes p? Best Westerns hjemmeside. Gjestene vil ogs? kunne tjene og bruke Best Western Rewards poeng p? alle BW Premier Collection hoteller.
?Vi ser at kravene og ?nskene til dagens reisende utvikler seg, og det er v?r jobb ? f?lge denne utviklingen. Lanseringen av Vib og BW Premier Collection er et viktig grep for ? m?te de ?kende og skiftende kravene til v?re gjester og andre reisende,? sier David Kong, President og CEO i Best Western International. ?Disse to nye konseptene gj?r at vi vil n? helt nye kundegrupper samtidig som vi beholder og videref?rer den service og gjestfrihet alle forventer seg av Best Western.?
Kontakt informasjon:
Hege Ramm ? CEO, Best Western Hotels Norway
Telefon: 92 02 34 90, e-mail: [email protected]
Om Best Western Hotels Norway
Best Western Hotels Norway er en medlemskjede med 27 privateide Best Western hoteller over hele landet. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg p? hotellopplevelsen for gjestene v?re! Samtidig har Best Western hotellene krav til felles kvalitetstandard som gj?r at du som gjest vet hva du kan forvente og at det er samsvar mellom produkt og pris!
Om Best Western International
Best Western International, Inc., er verdens st?rste hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives p? non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt s?rpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned p? hotellniv?, markedsf?ring og salg, innkj?p, oppl?ring, kvalitetssikring og branding.

A to już wiesz?  Gratis, elektronisk synstest ? torsdag 18. september hos Brilleland!

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy