NilsonGroup lanserer ny presseportal

NilsonGroup lanserer n? en helt ny presseportal som er koblet til skokonsernets e?handelsplattform, putfeetfirst.com. Den tidligere versjonen som bare kunne n?s via et eksternt nettsted, erstattes n? av en ny, oppdatert og lettere tilgjengelig portal med en pressetilpasset bildebank.
NilsonGroups nye presseportal kommer til ? gi journalister, bloggere og andre tilgangsberettigede interessenter produktbilder og informasjon om kommende kolleksjoner. Presseportalen er basert p? den eksisterende websiden, b?de n?r det gjelder layout og funksjon. Navigeringen skjer alts? p? samme m?te som i dagens e-handelsplattform, putfeetfirst.com. De bes?kende ledes fra startsiden til kategorisiden, og her kan de s? velge ulike artikkelbilder for nedlasting. Den nedlastbare pakken best?r av h?yoppl?ste produktbilder sett fra to vinkler ? ovenfra og fra siden. I f?rste omgang lanseres presseportalen p? svensk.
Presseportalen er utviklet for NilsonGroups forretningsomr?der, DinSko, Nilson Shoes og Skopunkten.
Registrering og innlogging
Det kreves personlig innlogging for ? f? tilgang til NilsonGroups presseportal. Registrering av ny bruker gj?res via en innloggingsside koblet til putfeetfirst.com. Alle brukere godkjennes av presseansvarlig i NilsonGroup. Godkjente pressebrukere vil motta en bekreftelsesmail.

NILSONGROUP er Skandinavias ledende skokonsern. Gjennom v?re butikkonsepter DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns og franchisebaserte Ecco Stores kan vi tilby noe som passer for alle. Et usl?elig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker. Med ca. 340 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark omsatte NilsonGroup for SEK 3 milliarder i 2013.

Authors

Related posts

Top