Ikoniske Park Hill ??II fra GANT ? endelig i marinebl?tt

H?stens nyhet fra GANT Time er Park Hill med marinebl? urskive ? en lenge og etterlengtet modell for ham og henne.

Park Hill er regnet som selve symbolet p? klokker fra GANT Time. Modellen er tidl?s og klassisk, og er designet ut ifra den tradisjon og arv som GANT st?r for. Urkassen er laget i rustfritt st?l med sirkul?r dato i urskiven. Klokkemodellen er vanntett ned til 50m og leveres med b?de italiensk skinnreim og st?llenke.
Klokke modellen leveres i lekker sort gaveboks med penn. Veil pris fra 1690,- hos din n?rmeste GANT Time forhandler. Tilgjengelig i butikk fra slutten av november.
Om GANT Time
Kvalitet definerer karakteren for GANT klokker. GANT bruker kun materialer av h?yeste kvalitet. Alle klokkene fra GANT er laget av 316L rustfritt st?l, med reimer fra Montello, i Nord-Italia, et omr?de som er kjent for sitt uts?kte l?r.
?rets GANT Time kolleksjon gjenkjennes av en uformell eleganse og i?yenfallende design og kan like godt kombineres til kjole og dress som til hverdagsantrekket og en sporty livsstil. GANT Time selges i over 20 land og er tilgjengelig hos mer enn 2500 butikker og GANT Stores verden over.
Frithjof E. Rasmussen AS er i dag en av landets ledende leverand?rer av klokker. Med 65 ?rs erfaring kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, b?de for ham og henne.
Blant v?re merker kan vi nevne unike og moderene klokker fra TRIWA, Italienske Police med sin moderne og t?ffe stil, Citizen med sine tekniske finesser og dykkeregenskaper, h?y-kvalitetsklokker med sveitsisk urverk fra Swiss Military Hanowa , klassisk eleganse fra tidl?se GANT, prisgunstige kvalitetsklokker fra Inex, moderne og feminine klokker fra Mango Time og ikke minst lekne og spreke fristelser fra Mango Frutti. Vi f?rer ogs? Club og Gul for de minste, samt gaveartikler og andre klokkerelaterte produkter.
Sjekk ut v?r nettside feras.no for en fullstendig oversikt over v?re klokker og merker. Her finner du ogs? en oversikt over v?re klokkeforhandlere.

Bilder og videoer kan disponeres av redaksjoner p? nett og print. For utl?n av modeller kontakt [email protected] / 986 33 837

Authors

Related posts

Top