Fritid

Et vakkert bregneblad ble inspirasjonen til den nye kolleksjonen fra Huldres?lv

H?stens st?rste nyhet fra Huldres?lv er smykkekolleksjonen Bregne. Den ble til etter en inspirasjonstur i skogen, der flere ansatte merket seg det vakre bregnebladet. Sjefsdesigner Elise Thiis-Evensen designet et bregneblad med alle detaljene som er s? typisk for Huldres?lv ? asymmetrisk og myk i formen, i oksidert s?lv og med den helt spesielle taggete kanten som vi kjenner fra tradisjonelt h?ndverk.
Smykkeserien best?r av et halskjede, en ring, en armring og sm? og store ?repynt. P? sistnevnte vokser bregnebladet vakkert oppover ?ret og festes med en ?cuff?. Huldres?lv har ogs? designet et s?kalt showpiece-smykke, som det forel?pig kun finnes ett eksemplar av.
Serien har f?tt god mottagelse i markedet, og ser ut til ? lykkes i ? rekruttere nye kvinner til merket.

Om Huldres?lv
Huldres?lv er en familieeid h?ndverksbedrift som designer og lager s?lvsmykker og drakts?lv. Smykkene er inspirert av norsk tradisjon, folketro og mystikk kombinert med det internasjonale trendbildet.
Huldres?lv ble etablert i 1994 av fjerde generasjons gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen. Vi er stolte av ? levere et helnorsk produkt ? h?ndlaget i Telemark. Fem gullsmeder jobber fulltid med produksjon av smykkene, i lyse og flotte lokaler som er spesialdesignet for arbeidet. Resultatet er smykker med en sjel, historie og kvalitet som norske kvinner kan b?re med stolthet, glede og god samvittighet ? livet ut.
Huldres?lv selges i gullsmed- og husflidsforretninger over hele landet.
For mer informasjon om Huldres?lv AS og v?re produkter, se www.huldresolv.no.

Similar Posts