Fritid

HTC INTRODUSERER NYE PRODUKTER OG TJENESTER SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUKEN AV SMARTTELEFON-BILDER

Oslo, 8. oktober 2014 ? HTC, en global leder innen innovasjon og design av smarttelefoner, har med annonseringen av RE gitt brukerne mulighet til a? kunne forevige sine opplevelser ved bruk av en ny og banebrytende mobil fototeknikk som tilbyr en rekke unike bildebehandlingsmuligheter. RE, et bemerkelsesverdig, lite kamera, har endret premissene for mobilfotografi i en helt ny kategori, og HTC Desire EYE tilbyr forbedret bildebehandlings- software, kjent som HTC EYE Experience. Videre tilbyr Zoe et nytt sosialt fellesskap med mulighet for felles for foto- og videoredigering.
“I dag endrer HTC igjen folks forhold til teknologi”, sier Peter Fr?lund, VP UK & Nordic regions, HTC?. “Tilbake i 1997 gjorde vi det mulig for folk a? la deres b?rbare bli hjemme til fordel for en kraftfull, lommevennlig smarttelefon. I dag tar vi et lignende spring fremover. Ved a? kombinere avansert hardware med uovertruffen software redefinerer HTC va?rt forhold til bildebehandling. Vi flytter deg fra den klassiske posisjonen bak s?keren og frem der du h?rer hjemme, pa? selve bildet.”
RE: Et bemerkelsesverdig, lite kamera
Tre ut av kameraets skygger, og la intet begrense deg med RE, HTC’s siste fotografiske innovasjon. RE redefinerer hele point-and-shoot-konseptet ved a? v?re et lite ha?ndholdt kamera, som gir deg mulighet til a? forevige og fullt ut oppleve ?yeblikket gjennom video og fotografi, uten at noe kommer i veien.
RE har et vakkert og unikt sylinderformet design som passer perfekt i ha?nden, og inneholder en innbygget sensor som ?yeblikkelig aktiverer kameraet na?r du plukker det opp ? av/pa?- knappen beh?ves lenger ikke. Utl?serknappen trykkes pa? e?n gang for a? ta et bilde og holdes inne i noen sekunder for a? ta opp video, sa? du ikke kaster bort tid pa? a? skifte modus.
Ved hjelp av en h?yoppl?selig 16 MP CMOS-sensor, videoopptak i full HD (1080p), vidvinkelobjektiv med 146 graders linse og opptak i slowmotion og timelapse kan RE forevige ?yeblikk som overga?r din fantasi. RE-appen inneholder en live fjerns?ker som gir
deg mulighet til a? planlegge et perfekt motiv, og se det hele pa? smarttelefonen din eller skifte til album- og avspillingsvisning for a? gjennomga? bildene og videoene som ligger pa? kameraet. Ettersom det ikke finnes noen grenser for livets eventyr, sikkerhetskopierer appen all data pa? din smarttelefon eller i skyen automatisk, sa? du aldri trenger a? bekymre deg for a? ga? tom for plass og dermed ga? glipp av et bilde. I tillegg tilbyr RE snart videostr?mming i sanntid pa? YouTube, sa? du kan leve i ?yeblikket og samtidig dele det pa? din YouTube-kanal. RE-appen vil kunne fa?s til ba?de Android og iOS1.
HTC Desire EYE: Ganske enkelt de beste selfies
I dag introduseres HTC’s nye toppmodell i Desire-serien, HTC Desire EYE, som videref?rer virksomhetens arv som ledende innenfor smarttelefoninnovasjon. Med det beste frontkameraet pa? markedet og software som plasserer deg sentralt i motivet, og i tillegg sikrer at du viser deg fra din beste side, kan HTC Desire EYE fange livets store og sma? ?yeblikk i perfekt klarhet. HTC Desire Eye byr pa? et markedsledende 13 MP front- og hovedkamera, noe som tilbyr en sa? detaljert bildekvalitet at du kompromissl?st kan zoome, beskj?re og skrive ut flotte bilder. HTC Desire Eye er for de som ?nsker a? ta fantastiske bilder, video og selfies. BSI-sensorer sikrer optimale bilder, ogsa? i da?rlig belysning, og de to intelligente LED-blitzene pa? hvert sitt kamera sikrer flotte naturlige farger na?r det omgivende lysniva?et faller ytterligere.
Tre dedikerte mikrofoner tar HTC’s velkjente h?ye lydkvalitet til nye h?yder for a? sikre krystallklare stemme- og videoopptak, uansett hva som forega?r rundt deg. Kombinasjonen av HTC BoomSoundTM og den flotte 5,2″ skjermen i full HD gj?r HTC Desire EYE til den ultimate multimedieenheten, og den perfekte ma?ten a? se dine bilder og video pa?.
Det dristige, vanntette og flerfargede unibody-designet er ikke bare en fryd for ?yet, men sikrer samtidig at du viser deg fra din beste side ved hjelp av en dedikert kameratast med et fokustrinn og et lukkertrinn, noe som gir ?yeblikkelig mulighet for fremragende bilder, selv kun med e?n ha?nd.
Ved hjelp av HTC’s nye EYE Experience og Zoe, med en Qualcomm? Snapdragon 801- prosessor og superrask 4G-forbindelse, er det en ren forn?yelse a? redigere og dele dine beste bilder og videoer, uansett hvor du er.
HTC EYE Experience: Designet for deg
Det handler ikke bare om hardware. HTC EYE Experience l?fter niva?et for mobil bildebehandling med unike funksjoner som garanterer at du alltid tar deg ut fra din beste side.
Ansiktssporingen i HTC EYE Experience sikrer at du hele tiden er innenfor rammen, hvilket tar videochat og gruppesamtaler opp pa? et helt nytt niva? i forhold til kvalitet og ytelse. Na?r det a? holde kontakten er mer enn bare a? snakke til en enkelt person, er det ogsa? kjekt a? spore opp til fire personer i samme rom, hvor hvert hode er beska?ret og plassert pa? skjermen, sa? alt blir sa? oversiktlig som mulig. Nyt friheten og fleksibiliteten med tjenester som Skype uten a? bekymre deg om hvor vennene sta?r, da kameraet f?lger alle. Vil du gjerne dele enda mer mens du er pa? farten? Muligheten for skjermdeling betyr at skrivebordsfunksjonen na? ogsa? kan brukes til smarttelefon-basert videochat for f?rste gang.
HTC EYE Experience a?pner opp en ny verden av kreative muligheter, takket v?re den nye Split Capture-funksjonen. Ved a? kombinere bilder og video som er tatt samtidig pa? front- og hovedkameraet, til ett bilde eller en video med splittet skjerm, gir dette en ny selfie- opplevelse for HTC brukere. Dermed kan du f.eks. dokumentere din ferie uten a? ma?tte benytte miniatyrvisninger. Crop-Me-In plaserer deg i begivenhetenes sentrum ved a? klippe deg ut av bildet eller videoen som tas med frontkameraet, og plassere deg i motivet som tas opp av hovedkameraet. Pa? den ma?ten kan du fa? mer ekstreme og spennende selfies og videoer2. Voice Selfie fjerner behovet for merkelige ha?ndforvridninger ved a? gi deg mulighet til a? utl?se lukkeren med en enkelt kommando. Sa? snart du har funnet den riktige vinkelen sier du bare “Cheese” eller “Smil” for a? ta et foto, og ?Start video? eller ?Opptak? for a? ta opp en video.
Face Fusion innga?r ogsa? i HTC EYE Experience og er en funksjon som gj?r det mulig a? smelte sammen ditt ansikt med en venns eller en kjendis? ansikt, sa? du fa?r et helt nytt utseende. Det finnes ogsa? Live Makeup, hvor du kan stille inn ?nsket niva? av hudutjevning og se en eksempelvisning pa? effekten i sanntid, f?r bildet tas.
Zoe: Livet, slik du opplever det
Med den nye Zoe-appen til videoredigering er det enkelt a? remikse bildene og videoene til stilfulle presentasjoner med flotte temaer som enkelt kan deles med dine venner i Zoe- gruppen. Zoe gir deretter vennene dine mulighet til a? remikse deres innhold med ditt og
opprette den ultimate video med h?ydepunkter, som alle kan nyte og dele via deres foretrukne sosiale medier.
Zoe 1.0 gir gruppen fleksibilitet og mulighet for korte, mellomlange og lange Zoe presentasjoner, som kan lages med kun noen fa? stillbilder eller en hel serie av videoklipp. Det muliggj?res ved hjelp av det nye innholdsprogrammet, som gj?r det enkelt a? presentere et lite antall klipp eller individuelle bilder pa? en spennende og visuelt attraktiv ma?te.
Zoe presentasjonene genereres automatisk og er fullt integrert med RE og er derfor automatisk klar til a? deles. Det er ikke n?dvendig a? redigere eller synkronisere til en PC. Du kan enkelt laste den opp med ett enkelt trykk. Zoe 1.0 fa?s gratis til Android og iOS senere i a?r og integrerer en ny generasjon av kreative muligheter pa? sosiale nettverk.
– Slutter –
Notater til redakt?rer
1 Kompatibel med Android 4.3 og senere, iOS 7 og 8
2 Fa?s i ?yeblikket kun til HTC Desire EYE
3 Du kan fa? ytterligere opplysninger om funksjoner, funksjonalitet og tilbeh?r pa? www.recamera.com
HTC EYE Experience-funksjonene rulles i f?rste omgang ut til HTC One (M8) og senere til HTC One (M7), HTC One (M8) dual sim, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max,
HTC Desire 816, HTC Desire 820. Tilgjengelig for nedlasting via Google play fra slutten av oktober.
Lokal tilgjengelighet
HTC Desire Eye og HTC Re vil v?re tilgjengelig i Norge innen utgangen av Q4.

Om HTC
HTC Corp. (HTC) ble grunnlagt i 1997, og har siden utviklet mange prisvinnende mobile enheter og innovative teknologier. Alt hva vi foretar oss tar utgangspunkt i mennesket, og HTC presser gjerne de designmessige og teknologiske grensene for ? kunne gi v?re kunder i hele verden, innovative og personlige opplevelser. HTC produkter omfatter smartphones med HTC Sense?, som er et grafisk brukergrensesnitt med flere lag, som gir en fremragende brukeropplevelse. HTC er notert p? Taiwan Stock Exchange (TWSE: 2498). Ytterligere opplysninger finnes p? www.htc.com.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy