Baker Hansen f?rst med NYT NORGE knekkebr?d

Baker Hansens nye Speltknekkebr?d er bakt p? sammalt speltmel fra Ousdal G?rd, p? Nes i Hedmark. Mer norsk korn til forbruker er noe vi jobber hardt for ? f? til, sier adm.dir Nina Sundqvist i Matmerk.
P? Ousdal G?rd har det v?rt dyrket matkorn siden 1661, og beliggenheten ned mot Mj?sa gir spesielt gode vekstvilk?r for spelt. Spelt er en kornsort som har bevart de opprinnelige egenskapene til kornet. Mange omtaler spelten som ?naturens legemiddel?, fordi den er full av vitaminer, proteiner og mineraler. Det er gjort funn som tyder p? at spelt har v?rt dyrket i Norden i minst 4500 ?r. N? kan knekkebr?dsultne forbrukere finne knekkebr?d med norskdyrket spelt hos Baker Hansens mange bakeriutsalg i Oslo, B?rum, H?nefoss, Str?mmen og Drammen.
? Nyt Norge er en god samarbeidspartner som bidrar til ? tydeliggj?re for v?re kunder hvilke av produktene v?re som virkelig er norske og kortreiste. ? ha ?helt norske? kornprodukter er en utfordring, da melet som brukes normalt sett er en sammensetning av norsk og utenlandsk mel. N?r vi klarer ? bake enkelte av v?re produkter basert p? 100 % norsk mel er det noe vi er veldig stolte av og ?nsker ? vise for v?re kunder sier Knut Andreas Hals i Baker Hansen.
Speltknekkebr?det er spr?tt og godt, og egner seg s?rlig godt til ost. Det er dekket med sesamfr? og er bakt med havregryn, linfr? og solsikkekjerner for ? gi ekstra god smak til knekkebr?det. Speltknekkebr?det passer til forbrukerne som er opptatt av kvalitet og h?ndverk.
? Vi arbeider langsiktig for ? f? enda flere norske kornprodukter ut til forbruker. Knekkebr?d er en kategori som har hatt en god vekst de siste ?rene, sunt og godt som det er. Vi er derfor veldig glad for at vi n? kan NYT NORGE-merke et helnorsk knekkebr?d, avslutter Sundqvist

Hver eneste natt og dag, bakes det ferske bakevarer i v?rt bakeri og konditori p? Grini N?ringspark p? ?ster?s i B?rum. Ferske bakevarer og kaker tansporteres rundt til v?re butikker i Oslo, B?rum, Drammen, H?nefoss og Romerike flere ganger daglig. I Baker Hansen legger tradisjoner, erfaring og flinke fagfolk grunnlaget for produkter av h?y kvalitet og alle ansatte i Baker Hansen jobber for at v?re kunder skal f? ferske og gode varer av h?yeste kvalitet hver dag.
V?re 30 bakericaféer tilbyr et bredt utvalg innen kaker og bakervarer. Vi har br?d som er bakt p? helt naturlige ingredienser og inneholder ikke tilsestningsstoffer eller palmeolje. Vi synes sunn og god mat er viktig. Vi tilbyr ogs? p?smurt mat til lunsj, samt catering til dine eller jobbens arrangementer.
Vi ?nsker ? tilby en totalopplevelse gjennom stort utvalg og tradisjon for godt h?ndverk. Vi er Norges eldste bakeri og siden 1861 har vi bygget et solid bakeri som vil gi deg de store smaksopplevelsene.
Hilsen oss i Baker Hansen

Authors
Top