Krogh Optikk – Nyheter h?sten 2014

Gull- og leopardm?nster, svale pudderfarger eller skogsgr?nne lekkerbiskener? Det er masse nytt og friskt ? fr?tse i blant sesongens briller!

Det sies at beige og gr?tt er det nye sorte. Varme bordeauxtoner er heller ikke ? forakte, synes vi. Sikter du mot komfort og normcore vil du alltid v?re p? den sikre siden med en sort eller brun brille ? rett og slett et basisplagg for ansiktet.

Sjekk ellers hva Saint Laurent, Gucci, Prada og Céline m.fl. har p? tapetet akkurat n? ? du vil garantert f? lyst p? litt fornyelse rundt sjelens speil.

Om Krogh Optikk
Krogh etablerte sin instrumentmakervirksomhet i 1877. Tiden gikk og gradvis begynte folk ? innse at briller gjorde mer enn ? styrke synet. Brillen ble en stor del av brukerens personlighet, og optikeren ble en ressurs b?de p? mote og synshjelp. Folk ville v?re moderne, og brillen skulle kle ansiktsform, h?r- og ?yenfarge. I dag leder Nicolai Krogh en fremgangsrik bedrift. For ham betyr dette ? se fremover uten ? glemme historien. Helt siden starten og frem til dagens Krogh Optikk, har filosofien v?rt enkel: ? v?re best. Best p? optikk, best p? mote og best p? ?yehelse. I generasjon etter generasjon.
V?rt sortiment best?r av et bredt spekter kvalitetsprodukter og anerkjente merkenavn innen briller, linser og solbriller. V?re ?yeunders?kelser (synstest) er meget grundige, og vi har sv?rt avansert optisk utstyr i v?re avdelinger.
Krogh Optikk har forretninger i Oslo, Akershus, Drammen, T?nsberg, Sandefjord, Larvik, Bergen og Trondheim, og vi har en betydelig markedsandel i disse omr?dene. Vi har totalt 250 dyktige medarbeidere, og v?r administrasjon ligger i Karl Johans gate 2 i Oslo.
Godt syn og god ?yehelse er viktig for livets sm? og store ?yeblikk!

Authors

Related posts

Top