Fritid

Izabella Scorupco i KappAhls h?stkampanje fotografert av legendariske Terry O?Neill

Izabella Scorupco i KappAhls h?stkampanje fotografert av legendariske Terry O?Neill
Terry O?Neill er en av verdens mest velkjente fotografer og hans fotokunst er utstilt i gallerier over hele verden. Han skapte seg et navn allerede p? 60-tallet da han tok noen av de legendariske portrettene av ikoner som Elton John, Audrey Hepburn, The Beatles, Brigitte Bardot og Frank Sinatra. I moderne tid har han fotografert verdensstjerner som Kate Moss, Amy Winehouse og Madonna.
N? kroner Terry O?Neill KappAhls h?stkampanje med sitt kunstnertalent. I kampanjen ?Wear it like a star? er det Terry O?Neill som st?r bak kameraet og foran linsen st?r den svenske skuespilleren og modellen Izabella Scorupco. Hele kampanjen er inspirert av og gjenspeiler Terry O?Neills fantastiske fotografkarriere med hans ikoniske portretter.
– KappAhl kontaktet meg med en idé om at de ville bruke mine portretter i en kampanje med Izabella Scorupco, som de ogs? ?nsket att jeg skulle fotografere. Det h?rtes ut som en veldig morsom jobb, Izabella er en fantastisk person ? fotografere, sier Terry O?Neill.
– Jeg har jobbet med Terry O?Neill tidligere n?r han fotograferte meg som ?Bondpike?, s? det var sv?rt hyggelig ? f? sjansen til ? jobbe med han igjen, denne gangen for KappAhl, sier Izabella Scorupco.
For f?rste gang p? mange ?r f?r vi ogs? h?re Izabella Scorupco synge, siden hun i kampanjen fremf?rer KappAhls signaturmelodi ?Hey, I like your style?.
Kolleksjonen
Med kolleksjonen ?Wear it like a star? bringer KappAhl ekte Hollywoodglamour til kundenes garderober. Kolleksjonen er omhyggelig designet med sm?, men riktige og viktige detaljer som broderte jakker med frynser, plisserte skj?rt, elegante lange kjoler med h?y splitt, fine jumpsuits og bluser med ?pen rygg. Fargene og detaljene er i nattsvart, gull og glitter.
– Vi ser frem til en glamor?s h?st med stjerner b?de foran og bak kameraet, det er en helt ny m?te for oss ? jobbe p?. N? venter vi i spenning p? resultatet, sier Joakim Holmstrand, markedsdirekt?r hos KappAhl.
Kolleksjonen og kampanjen lanseres 7. oktober.
#WearitlikeaStarbyKappAhl
For utl?n av produkter og bilder av Terry O?Neill og Izabella Scorupco kontakt:
KappAhls Presserom v/Pressekontakt Annelie Lindwall Brunsvik.
Epost : [email protected]: 930 28 095
Kontaktpersoner:
Joakim Holmstrand, markedsdirekt?r KappAhl
E-post: [email protected]
Mobil: 070 ? 590 84 19

Om KappAhl
KappAhl, grunnlagt i 1953, er en av Nordens ledende motekjeder med n?rmere 400 butikker i Sverige, Norge,
Finland og Polen samt Shop Online. KappAhl tilbyr prisgunstig mote i egen design til alle ? kvinner, menn og
barn, med fokus p? kvinnen midt i livet. KappAhl var f?rste motekjede i verden til ? bli milj?sertifisert i 1999.
2012/2013 var omsetningen 4,8 milliarder SEK og antall ansatte ca. 4 500. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq
OMX Stockholm. Mer informasjon p? www.kappahl.com.

Similar Posts