Fritid

Pusse opp? F? tips, eksperthjelp og gode tilbud p? boligmessen i Skien

For andre ?r p? rad arrangerer Compass Fairs AS boligmesse i Skien Fritidspark fra 10. ? 12. oktober. ? Her finner man mange gode tilbud til boligen, sier prosjektleder Hans Christian Olsen fra arrang?ren Compass Fairs AS. ? Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker?n fra TVNorge, kommer og motiverer publikum b?de l?rdag og s?ndag.
Vi nordmenn skal if?lge Prognosesenteret bruke hele 60 milliarder kroner p? boligene v?re i 2014. Det merker Hans Christian Olsen og kollegene hans godt. ? Flere av boligmessene v?re i h?st har hatt n?rmere 20 % bes?ksoppgang, og stadig flere ser at boligmessen er en super m?teplass for alle som skal oppgradere bolig og hytte, eller sette i gang med ? bygge nytt.
Kom for eksperthjelp og gode tilbud
Skien Fritidspark fylles opp av b?de lokale og nasjonale utstillere som gleder seg til ? presentere sine produkter og tjenester. – Det blir et variert tilbud og mange gode muligheter for ? gj?re skikkelige priskupp, sier Olsen. P? messen kan man snakke med fagfolk og f? hjelp og r?d om valg av interi?r, bad, kj?kken, garderobe, r?rlegger, boligvarme, hytte og hus, eiendomsprosjekter, eiendomsmeglere, elektro og installasjon, solskjerming, garasjeporter og port?pnere, peis og ovn, d?rer og vinduer, radonm?ling, avfuktning, senger og madrasser, massasjebad, varmepumper, lyd, byggevarer, forsikring, bank, alarm etc. ? Tipset er ? ta seg en tur og se hvilke tilbud som finnes, for utstillerne har mange gode tilbud som gjelder kun p? messen, sier Olsen. Se fullstendig utstillerliste og messeavis med tilbud p? boligmesse.no
Direktesending hver dag
Fredag, l?rdag og s?ndag sender P5TV direkte en time hver dag. De tar pulsen p? ?rets viktigste boligmesse i Skien, med intervjuer, tips og spennende gjester gjennom hele helgen. Sendingen kan du f?lge blant annet p? deres Facebook-sider og p? boligmesse.no
M?t Otto p? messen
Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker?n fra TVNorge, kommer l?rdag og s?ndag for ? holde motiverende foredrag. Han tar gjerne en prat med publikum om deres prosjekt. L?rdag leder han konkurranse hvor nevenyttige jenter og damer kniver som om ? bli messens ?Handy Girl?. Vinneren g?r videre til finaletrekning om verkt?ypakke verdt 30.000,- kroner. Flere av utstillerne har konkurranser hvor man kan vinne deres produkter og tjenester. – Ta med barna, vi har b?de hyggelig barnepark og café, inviterer arrang?ren.
Premier for 2,5 millioner kroner
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner p? tidenes st?rste messekonkurrranse. Registrering p?g?r p? messen frem til s?ndag kl. 15. Av de registrerte trekker Otto ut 3 delfinalister s?ndag kl. 16, og da blir det ogs? en spennende ekstratrekning for de som er tilstede. Finalen avholdes i Oslo i november.
?pningstider: Fredag kl. 12 ? 19 / l?rdag kl. 10 ? 18 / s?ndag kl. 10 ? 17
Messekontakt/prosjektleder : Hans Christian Olsen
Tlf. 906 28 662 / e-post: [email protected]

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy