Fritid

Galaxy S5 Active ? robust smarttelefon i st?t- og regntett innpakning

Stockholm, 1. oktober 2014 ? Samsung slipper Galaxy S5 Active, Samsungs toppmodell i en innpakning som takler de mest krevende omstendighetene. GS5 Active er utformet for deg som ikke vil bekymre deg over at telefonen kan bli skadet, enten du jobber i et krevende milj? eller elsker fjellklatring og rafting.
Samsungs siste Galaxy er testet for det meste, og har bedre motstand mot vann, st?v og st?t.
Robust utf?relse og milit?r standard
Utover IP67-klassifiseringen, som inneb?rer at telefonen t?ler b?de vann og st?v, har GS5 Active best?tt en milit?rtest (MIL-STA-810G). Testen utsetter telefonen for 18 ulike milj?forhold som store temperaturforandringer, h?ydeforskjeller, st?v og sand, samt st?t og vibrasjoner. Testen inneb?rer blant annet at telefonen takler nordiske forhold som nedkj?lt regn og is.
? I Samsung arbeider vi konstant for ? utvikle produkter som passer for alle brukere. Med GS5 Active n?r vi aktive personer som ?nsker en sv?rt god smarttelefon samtidig som de ikke vil bekymre seg over at den skal bli skadet p? jobb eller fritiden, sier Stig-Ove Lang?, salgssjef i Samsung Norge.
En aktiv f?lgesvenn
Med Galaxy S5 Active f?r du en telefon som du ikke beh?ver ? ta i med silkehansker. Den takler alle v?rforhold, og med treningsappen S Health og den innebygde pulsm?leren, er den perfekt for deg som liker ? holde deg i form ute i naturen. S Health lar deg sette opp m?l og holder oversikt over alt fra hva du har spist til hvor langt du har syklet. Med GS5 Active er det du selv som setter grensene, og ikke telefonen.
For ? legge til rette for bruken har GS5 Active en dedikert knapp for ? rask tilgang til din favorittfunksjon, som enkelt kan n?s selv om du har hansker p? deg.
Skjerm og kamera i toppklasse
Telefonens Super AMOLED-skjerm har samme h?ye klasse som i GS5 og gir deg en r? bildeopplevelse uansett v?r og vind. Kameraet p? 16 megapixler lar deg justere farger og lys i sanntid og fanger enkelt opp fargene av dine eventyr. Filmer du dine opplevelser kan du gj?re det i h?yeste tenkbare oppl?sning (UHD 4K (3840 x 2160).
Samsung Galaxy S5 Active kommer i fargene dark green og titanium silver, og er tilgjengelig i l?pet av november. Anbefalt pris 5495 kroner.
Fakta: Samsung Galaxy S5 Active er utrustet med en 2.5 GHz Quad-Core Processor, 5,1? FullHD Super AMOLED (1920×1080)-skjerm. Operativsystem Android 4.4, Bluetooth?: 4.0 (BLE,ANT+), USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MIMO, NFC, RAM-minne p? 2 GB och 16 GB* internminne, micro SD-kortplass (opp til 128 GB). Batteri 2800 mAh, Sensorer: akselerometer, geo-magnetiske, gyroskop, pulsm?ler, barometer.
*Brukerminnet kan v?re mindre enn det totale minnet p? grunn av systemfiler

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung? Kontakt Iben Andrea Syvertsen, Trigger, [email protected], 913 23 919

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-l?sninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning p? 216,7 milliarder dollar i 2013. V?rt m?l er ? tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon bes?k www.samsung.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Devold Prisen   #Devold Protection   #Kiese Geelmuyden   #Ole Andreas Devold