Fritid

Gj?r deg klar for vinterens festsesong ? elegant mote for voksne

Slankende blondeinnfellinger
Vinterens ??lille svarte?? er satt sammen av en slankende blondeinnfelling over et champagnefarget fôr ? en lekker fl?yelskjole som b?de finnes i normalst?rrelser og i kortst?rrelser for deg under 165 cm. Med en kortst?rrelse havner midje og s?mmer p? rett sted slik at b?reren ser best mulig ut.
For den som ?nsker et todelt antrekk, er denne nydelige blondetoppen med r?de blomster vinterens vakreste. Den passer like bra til julebordet som i operaen, og lar sett lett kombinere med enten kjole eller bukse. Toppen er en rett modell som finnes i st?rrelser opp til 54.
Denne r?de 2-i-1-toppen er en sikker vinner p? enhver julefest. Den har paljetter og broderier foran samt broderte blonder p? ermene. Kombineres med m?rke bukser eller en kjole.
L?fter frem og tryller bort
Er du litt lei av r?dt og svart? Skill deg ut med denne flotte jerseykjolen i m?rkebl?tt. Kjolen har utsvingt skj?rtedel og s?lvfargede broderier rundt V-halsen som skjuler en stor byste. Finnes ogs? i kortst?rrelser.
En nydelig lilla jakke med blondeinnfellinger, elegante broderier og en kombinasjon av perle- og stenpynt p? forstykket. Glidel?sen gj?r at den er enkel ? ta p?. Finnes i st?rrelser opp til 54.
Som en gnistrende foss er denne elegante overdelen med mintgr?nne perler og paljetter p? b?de for- og bakstykke. Overdelen er en innsvingt modell, laget i nettingmateriale med tett fôr. Den passer fint for deg med p?reform, ettersom den trekker blikkene opp og toner ned brede hofter med den m?rke nederkanten. I st?rrelse 38-42 er den figursydd, st?rrelse 44-54 er en rett modell.
Bukseskj?rt, et behagelig festplagg
Endelig er det elegante bukseskj?rtet tilbake ? et klassisk og behagelig festplagg. P? klingel.no finner du et m?rkebl?tt bukseskj?rt av plissémateriale med herlig vidde. Bena er fôret og plagget har linning med stretch. Finnes i st?rrelser opp til 54 ? kortst?rrelser. Kombiner gjerne med denne perletoppen med vakkert og flatterende skjellm?nster.
Like essensielt i basisgarderoben som den lille svarte, er dette svarte bukseskj?rtet med fôr og vakkert fall. Kombiner med en lekker topp, og du er klar for fest. Finnes i st?rrelser opp til 54 og naturligvis ogs? i kortst?rrelser.

KLiNGEL selger europeisk mote for kvinner og menn, i tillegg til sko, smykker, hjemmetekstiler og interi?rartikler. I Norge selges og markedsf?res KLiNGEL av K-Mail Order Norge AS, et datterselskap til det tyske motekonsernet K-Mail Order GmbH & Co. KG. Firmaet ble grunnlagt i 1920 og er Tysklands nest st?rste akt?r i bransjen. KLiNGELs produkter blir solgt i 13 europeiske land.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Blue Blockers   #Om Synsam Synsam   #Petter Hagfors   #Synsam Nordic