Fritid

Aretha Franklin aktuell med nytt album!

ARETHA FRANKLIN UTE MED NYTT STUDIO ALBUM – ARETHA FRANKLIN SINGS THE GREAT DIVA CLASSICS 20. OKTOBER
MED ?ROLLING IN THE DEEP (THE ARETHA VERSION)? TILGJENGELIG FOR NEDLASTNING HOS UTVALGTE DIGITALE FORHANDLERE MED ALBUM PRE-ORDER
?THE QUEEN OF SOUL? GJESTER DAVID LETTERMAN TONIGHT AND THE TODAY SHOW 3. OKTOBER
Aretha Franklin, ogs? kjent som ?The Queen of Soul?, slipper sitt h?yst etterlengtede og splitter nye album ARETHA FRANKLIN SINGS THE GREAT DIVA CLASSICS, den 20. Oktober via RCA Records. Albumets f?rste single er Adele sin ?Rolling In The Deep (The Aretha Version)? og er for ?yeblikket tilgjengelig for nedlasting ved forh?ndsbestilling av album. Limited edition vinyl kommer til ? v?re tilgjengelig fra 30. september. Franklin gjester for ?vrig Late Night med David Letterman tonight and the today show 3. Oktober.
P? albumet h?rer vi Aretha synge seg gjennom kjente diva klassikere som Barbra Streisand?s ?People,? og Gladys Knight?s ?Midnight Train To Georgia,? til Alicia Keys? ?No One,? og en mash up av Gloria Gaynor?s ?I Will Survive? og Destiny?s Child?s ?I?m A Survivor,? med mer. Hun er ogs? kjent som en talentfull pianist, og viser frem ferdighetene sine p? The Supremes ?You Keep Me Hangin? On?.
ARETHA FRANKLIN SINGS THE GREAT DIVA CLASSICS gjenforener Franklin med Sony Music Entertainment?s Chief Creative Officer Clive Davis, som tar styringen for at albumet sitt konspet realiseres. A-list produsenter Kenny ?Babyface? Edmonds, André 3000, Harvey Mason, Jr., Terry Hunter og Eric Kupper legger ogs? til sine prisvinnende produksjonsferdigheter til p? albumet.
Med en vel fortjent 1. plass p? Rolling Stone magazine sin prestisjefulle ?100 Greatest Singers of All Time?, og en 9. plass p? “100 Greatest Artists of All Time list”, har Franklin vunnet 18 Grammy Awards og er en av de bestselgende kvinnelige artistene vi har i dag, med 75 millioner solgte skiver over hele verden.
ARETHA FRANKLIN SINGS THE GREAT DIVA CLASSICS track listing:

01. At Last
02. Rolling In The Deep (The Aretha Version)
03. Midnight Train To Georgia
04. I Will Survive (The Aretha Version)
05. People
06. No One
07. I?m Every Woman/Respect
08. Teach Me Tonight
09. You Keep Me Hangin’ On
10. Nothing Compares 2 U

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi:   #Kontakt Hanne Kj   #Korea   #Med Samsungs