Fritid

Norges st?rste apotek ?pner i Bergen

27-09-2014 12:05 Boots apotek I dag, l?rdag 27. september, ?pner Boots apotek d?rene til det som blir Norges st?rste apotek.

– Med hele 600 kvadratmeter f?r vi muligheten til ? gi kundene en helt ny opplevelse av hva et apotek kan v?re, sier administrerende direkt?r Margrethe Sunde i Boots Norge. Innovasjon st?r i h?ysete og vi t?r ? pr?ve nye ting! Sterk p? helse og sterk p? velv?re og skj?nnhet, slik kundene v?re sier at de ?nsker. Inspirert av Boots UK og tilpasset det norske markedet. Og dette er bare begynnelsen!
P? Oasen senter i Bergen tilbyr Boots apotek kundene et apotek som er delt inn i soner, alt etter hvilket behov kunden har – hva slags produkter kundene ?nsker ? kj?pe, eller hvilke helsetjenester de ?nsker ? f? utf?rt. Boots apotek Fyllingsdalen p? Oasen blir banebrytende p? service og helsetjenester. Vi utvikler og utfordrer med alt fra ammerom til f?flekksjekk, neglebar til kolesterolm?ling, hudanalyse til robot for legemidler. For ? gj?re det bedre for kundene v?re ? navigere og la seg inspirere, tror vi p? ? dele apoteket i helsedelen og velv?redelen.
– Helse og velv?re er viktige pilarer i v?re Boots apotek. Vi tror p? ? markere et tydelig skille mellom helse og velv?re for ? gj?re det mer spennende og lettere for kundene ? finne frem sier Sunde.
Kjernevirksomheten i v?re apotek er reseptene og legemidlene. Adm.dir og farmas?yt Margrethe Sunde er stolt over at Boots apotek i Fyllingsdalen innf?rer en langt raskere m?te ? ekspedere resepter p?. En kompakt lagerrobot henter fram legemidlene kunden skal ha. Mens roboten jobber, f?r farmas?yten bedre tid til det viktigste ? nemlig veiledning om riktig legemiddelbruk.
– Apoteket p? Oasen har ligget her siden 1971 og har vokst seg travelt og stort. Det har v?rt viktig for oss ? gi kundene v?re bedre service og raskere reseptekspedisjon n?r vi har forberedt ny?pning. Boots Fyllingsdalen har stort lager og er alltid leveringsdyktig i motsetning til sm? nye apotek sier, apoteker Gisle Solhaug.
N?r man kommer til Norges st?rste apotek m?ter man to soner, en gr?nn og en rosa. Gr?nt forteller at man kommer til helseavdelingen. Her tilbyr apoteket reseptekspedisjon og et mangfold av kvalitetssikrede og attraktive helsetjenester: F?flekkskanning, kolesterolm?ling, blodsukkerm?ling, tarmkrefttest, klamydiatest og legemiddelsamtaler.
– I den rosa velv?reavdelingen tilbyr apoteket hud- og kroppspleieprodukter, makeup og faglig veiledning fra hudpleiere og makeup artister. Apotek har en unik rolle i veiledning rundt hud og sminke for ? sikre trygge og gode produkter til folk flest ? men i s?rdeleshet til de med allergier og sensitiv hud, nyopererte og syke og ikke minst unge jenter som b?r bruke trygge produkter som likevel ikke er dyre. Avdelingen tilbyr ogs? et eget stellerom til foreldre som kommer med barn. Tilbudet er det aller f?rste i sitt slag p? et apotek i Norge sier Sunde.
I velv?reavdelingen tilbyr Boots hudpleie, make-up og manikyr. Boots har lang tradisjon for utvikling av egne, sterke merkevarer innen kroppspleie og kosmetikk som No7, Botanics, Soltan og Seventeen. Disse er utviklet etter farmas?ytiske prinsipper med god dokumentasjon og til gode priser. I tillegg er hyllene p? Oasen utvidet med mange kjente merker som Soap and Glory, MaxFactor, IsaDora, Maybelline, L’oréal Paris, Dermablend fra Vichy, La Roche Posay Make-up og unik bredde fra Essie.
Boots apotek Fyllingsdalen har 16 ansatte. Fem av dem er farmas?yter og fire er hudpleiere og makeup artister. Gisle Solhaug er apoteker og daglig leder.

A to już wiesz?  Fang viktige ?yeblikk med Samsung NX1

Boots Norge AS har 150 apotek i 18 fylker. 1.500 helsepersonell og hudpleiere tilbyr faglig r?dgivning og veiledning innen helse og velv?re. Boots Norge eies av Alliance Boots og er fra 2015 en viktig del av verdens st?rste apotekkjede sammen med Walgreens i USA. Alliance Boots driver i dag apotek i 27 land med 120.000 ansatte. Boots har lang tradisjon for ? utvikle egne merkevarer innen legemidler, hud- og kroppspleie og kosmetikk og ble grunnlagt av Jesse Boots for over 160 ?r siden.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy