Supermodell og it-jente blir ny talsperson for L?Oréal Paris

I l?pet av sine 22 ?r har den amerikanske supermodellen vekket stor begeistring p? catwalken og prydet forsidene p? flere av de st?rste motemagasinene i verden. N? er Karlie Kloss L?Oréal Paris sin internasjonale talskvinne. Hennes f?rste offisielle oppdrag som ambassad?r for L?Oréal Paris blir i Paris 23.oktober 2014.
Karlie danset ballett p? den prestisjefylte Caston?s Ballett School i USA da hun som 14 ?r ble oppdaget av Teen Vogue. Det ble et vendepunkt for den den tidligere Victoria?s Secret engelen, som raskt ble kjent for sin positive energi og utstr?ling.
?Jeg har alltid ment at du m? v?re trygg p? seg selv.
Alt kan skje hvis du virkelig jobber hardt. Aldri gi opp?.

Ikonet Karlie Kloss har likevel beholdt bakkekontakt og jobbet hardt for ? komme dit hun er i dag. Kunnskap og utfordringer er viktig for Karlie, derfor studerer hun Business of Media, Entertainment and Sports p? Harvard Business School ved siden av modellkarrieren. Basert p? en av hennes store lidenskaper og ?guilty pleasures? har Karlie ogs? startet sitt eget firma: Karlie?s Kookies. Inntjeningen her st?tter FEED projesktet som s?rger for at mennesker i n?d f?r sunne m?ltider.
Karlie har en bemerkelsesverdig arbeidsmoral og st? p? vilje. I f?lge seg selv har hun n? oppn?dd det hun har jobbet for ? nemlig ? bli talskvinne for L?Oréal Paris.
?Jeg har ventet hele livet p? ? kunne si: Fordi jeg fortjener det!?
Vi er stolte av ? kunne ?nske Karlie Kloss velkommen, og ser frem til ? se henne i kampanjer for L?Oréal Paris i 2015.
For mer eksklusivt materiale, kontakt PR Manager.

L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.
L?Oréal anvender ikke dyrefors?k i forbindelse med noen av sine produkter eller ingredienser, dette gjelder alle markeder, alle steder. For mer informasjon, se:
http://www.loreal.com/csr-commitments/loreal-answers/the-question-of-animal-testing.aspx

Authors

Related posts

Top