Fritid

SKULLCANDY & High Intensive Training – en HIT!

Skullcandy Sport Performance er utformet for ? holde seg i ?ret – uansett hva som skjer og hva den utsettes for. Den gir enest?ende stabilitet for de t?ffeste idrettene som krever tung lyd for ? kunne yte maks.

Sport Performance serien best?r av to stiler, “Method” og “Chops Buds” – designen er laget for ? motivere, inspirere og prestere. De har en lett, motstandsdyktig konstruksjon og er svettebestandig med markedets siste nyvinning – Sticky Gel. En patentert innovasjon som gj?r at proppene sitter skikkelig, de lekker ikke lyd og konstruksjonen g?r ikke p? bekostning lydkvaliteten.

“I utformingen av v?re nye Sport Performance produkter, ?nsket vi ? lage hodetelefoner som ville t?le de t?ffeste trenings?ktene uten ? skape noen form for distraksjon for ut?veren som bruker dem,” sa Hoby Darling, administrerende direkt?r i Skullcandy. “Kulturen rundt denne type av h?y intensitet i trenings?ktene gjorde at vi m?tte utvikle en design som holder for den t?ffe treningen, uten ? v?re i veien. Etter endel?se tester med de mest krevende idrettsut?verne i verden, bygget vi det vi mener er riktig for m?lgruppen. ”
Method kommer i gult, gr?tt og bl?tt. Chops Buds i r?dt, bl?tt, gult og svart.
Sjekk ut Kyrie Irving:

Tura Scandinavia AB er en ledende nordisk distribut?r av tilbeh?r innen sterkstr?m & hvitevarer, lyd & bilde, data, foto & video, gaming, hjem & fritid, mobil og GPS. Selskapets filosofi bygger p? viktige hj?rnesteiner som bredt sortiment, sterke varemerker og raske leveranser. Tura Scandinavia AB ble grunnlagt i Göteborg i 1976 og bedriver i dag virksomhet i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka og logistikksenteret ligger i Nässjö, Sverige. Totalt 135 personer jobber p? Tura Scandinavia AB som omsetter for i underkant av en milliard svenske kroner. V?r vision er ? v?re den beste og mest inspirerende partneren for v?re forhandlere.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy