Fritid

Fjern aske uten s?l og tilskitning

Med Kärchers askesuger AD 3.200 har du en perfekt hjelper for rengj?ring av ildsted som peis, vedovn, badstuovn, grill etc. enten det er hjemme eller p? hytta. En sikker og meget praktisk l?sning b?de hjemme og p? hytta hvor peis og vedovn ofte er i bruk p? h?sten og vinteren.
Vi skriver straks oktober, h?stferien st?r for d?r, og sommeren er dessverre over for denne gang. Med dette er ogs? grillsesongen forbi, og lange lyse utekvelder er allerede erstattet med vedfyring og peiskos i h?stm?rket. De fleste kan v?re enige om at grilling og fyr i peisen er hyggelige aktiviteter som h?rer sesongene til, men fjerning av den gjenv?rende asken etterp? derimot, blir ofte en kjedelig og tungvinn oppgave som utsettes. Rengj?ring av ildsted kan v?re upraktisk, og blir ofte gjort med kost og feiebrett. Dette f?rer som regel til skitne hender og b?de grisete ildsted og gulv. Kärchers askesuger l?ser dette problemet for deg.
Fjerning av askerester har aldri v?rt enklere enn med Kärcher Askesuger AD 3.200! Maskinen har 17 L beholder og sugeslange i metall og forkrommede inntaksr?r av h?y kvalitet. Dette gir maksimal sikkerhet for oppsugning av aske. En meget praktisk l?sning b?de hjemme og p? hytta hvor peis og vedovn ofte er i bruk p? h?sten og vinteren. Et unikt innovativt filtersystem best?ende av et flatefilter og et grovsmussfilter s?rger for at maskinen h?ndterer store mengder aske. Med skr?munnstykket er det lett ? komme til i hj?rner og steder som er vanskelige ? n?, som f.eks. spjeld. Har du badstue eller kullgrill er dette en perfekt l?sning ogs? her. AD 3.200 er en fullverdig st?vsuger som ogs? kan brukes til normal rengj?ring. Har du behov for oppsuging av grovere smuss og v?ske, har Kärcher et stort utvalg av grovst?vsugere perfekte til dette form?let.
Kärcher er verdens ledende produsent av rengj?ringssystemer, og sortimentet inneholder produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengj?ring, n?ringsliv, h?ndverk og industri. V?re viktigste produktgrupper er h?ytrykksvaskere, industrielle vaskesystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. Les mer om Kärcher Norge p? v?re hjemmsider.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Finland   #House Garden   #USA