Fritid

Velkjente og klassiske Koss lanserer ny tr?dl?s bluetooth h?yttaler – BTS1

25-09-2014 12:00 Tura Scandinavia AB

Nye BTS1 Wireless Bluetooth Speaker er spesielt designet for portabilitet og ?on-the-go bruk?. Den er liten nok til ? passe i lommen og veier kun 136 gram!
Den lette designen har minimalistiske funksjoner som gj?r det utrolig kompakt ? ideell for reiser. “V?r st?rste utfordring var ? f? BTS1 til ? h?res like bra ut som den ser ut,” sier Koss.
“Resultatet fra v?re lydteknikere og v?rt designteam var enda bedre, ved bruk av unike l?sninger for h?yttalerelement, tilkoblinger og materialvalg ble lyden overraskende romslig og klar, tatt i betraktning av den lille st?rrelsen.”
? bruke BTS1 er virkelig enkelt. Knapper direkte p? h?yttaleren gir mulighet for rask sammenkobling og enkel tilgang til volumkontrollen. BTS1 har ogs? 3,5 mm AUX inngang samt AUX utgang for seriekobling. En unik kickstand lar deg bytte mellom retningsbestemt og 360 graders lyttemodus.

Tura Scandinavia AB er en ledende nordisk distribut?r av tilbeh?r innen sterkstr?m & hvitevarer, lyd & bilde, data, foto & video, gaming, hjem & fritid, mobil og GPS. Selskapets filosofi bygger p? viktige hj?rnesteiner som bredt sortiment, sterke varemerker og raske leveranser. Tura Scandinavia AB ble grunnlagt i Göteborg i 1976 og bedriver i dag virksomhet i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka og logistikksenteret ligger i Nässjö, Sverige. Totalt 135 personer jobber p? Tura Scandinavia AB som omsetter for i underkant av en milliard svenske kroner. V?r vision er ? v?re den beste og mest inspirerende partneren for v?re forhandlere.

A to już wiesz?  Garmin GPSMAP 64 ? Robust h?ndholdt GPS med avanserte sensorer og tr?dl?se tilkoblingsmuligheter

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy