Fritid

Superprodusentene Gorgon City til himmels

Superprodusentene Gorgon City og Rudimental tar karrieren bokstavelig talt til himmelen.
For aller f?rste gang skal Virgin Atlantic Dreamliner 787 fly ruten fra London til Atlanta. For ? innvie dette p? den riktige m?ten skal Gorgon City og Rudimental spille et DJ-set back-to-back 30.000 fot over Atlanteren.
Dette blir streamet live og fans kan vinne eksklusive seter p? flyet og f? oppleve det hele p? n?rt hold ved ? melde seg p? HER.
#FlightDecks har sin jomfrutur 23 oktober.
Gorgon City slipper sitt debutalbum 6 oktober.
For mer info, se vedlagt pressemelding.
Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #IEC   #SLG   #Topp Premium