Fritid

Silje Nergaard med nytt album og Europa-turné i 2015!

25-09-2014 09:00 Sony Music Norway Silje Nergaard blir h?yaktuell i 2015 med b?de nytt album, Europa-turné, konsert p? Operaens hovedscene og deltakelse i Hver Gang Vi M?tes

Nytt album i mars 2015:

Silje Nergaard planlegger et sv?rt aktivt ?r i 2015. I mars slipper hun sitt 15. album, som blir gitt ut internasjonalt gjennom Sony Music.
Alle l?tene p? det nye albumet er komponert av Nergaard, og tekstene er skrevet av Mike McGurk og Kristin A. Sanberg (med unntak av en A-Ha-l?t). Hun har med seg sine faste gitarister Hallgrim Bratberg og H?vard Bendiksen, samt sin ?gamle? bassist Audun Erlien og trommeslager Anders Engen. Engen har ogs? produsert albumet, som er spilt inn og mixet i Oslo hos Ulf Holand.
Bendik Hofseth og Arve Henriksen er med som gjester p? albumet, og sangere fra gamle Gli Scapoli bidrar dessuten p? et arrangement skrevet av Vince Mendoza, Grammy-nominert komponist og arrang?r fra USA. (Joni Mitchell, Melody Gardot, Bj?rk m fl ). Silje har tidligere samarbeidet med Mendoza p? en plateinnspilling med nederlandske Metropol Orchestra (Stan Getz, Ella Fitzgerald, Bono m.fl). Denne utgivelsen, “A Thousand True Stories”, fikk en Grammy-nominasjon i 2010 i USA.
Tysklandsturné april 2015 og konsert i Den Norske Opera 31. mai 2015:
Silje Nergaard starter v?ren neste ?r med en 3 uker lang turné i Tyskland, der Silje har et stort publikum. S?ndag 31.mai 2015 holder hun sin f?rste konsert p? hovedscenen i Den Norske Opera! Hun vil stille med sine fabelaktige musikere, og hun vil ogs? invitere noen gjester for ? lage kvelden helt spesiell.
http://operaen.no/Forestillinger/Silje-Nergaard-i-Operaen/
Fra mai m?ned og utover sommeren st?r norske og internasjonale jazzfestivaler for tur. Silje drar p? norgesturné h?sten 2015, og turnerer videre i Tyskland, ?sterrike, Sveits, Holland m.m.
I 2016 planlegges en ny S?r?st-Asia-turné.
V?r-turné Tyskland 2015:
12. april: Bonn
14. april: Koblenz
15. april: Mainz
16. april: Karlsruhe
17. april: Münster
18. april: Herford
19. april: Worpswede
21. april: Hannover
22. april: Hamburg
23. april: Kiel
24. april: Magdeburg
25. april: Leipzig
26. april: Dresden
28. april: Ingolstadt
29. April: München
30. April: München
HVER GANG VI M?TES/TV2:
Silje Nergaard er ogs? én av syv artister som er med i sesong 4 av ?Hver gang vi m?tes? som sendes p? TV2 vinteren 2015. Silje hadde et str?lende opphold p? g?rden i ?stfold med sine musikkollegaer Jonas Fjeld, OnklP, Inger Lise Rypdal, Lene Nystr?m, Bjarne Br?ndbo og Thom Hell.
For intervju med Silje Nergaard, ta kontakt med Siljes management:
Pernille Torp-Holte: [email protected] // 90742044

A to już wiesz?  Syden-temperaturer i Norge p?virker ikke nordmenns ferievalg

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy