Fritid

Pusse opp? F? gode r?d og tilbud p? boligmessen i Arendal

25-09-2014 12:16 Compass Fairs AS 3. ? 5. oktober arrangeres det igjen boligmesse i S?r Amfi i Arendal. ? Etter fjor?rets suksess er messen fullbooket. Hele 86 p?meldte utstillere gj?r messen enda st?rre og bedre enn i fjor, lover prosjektleder Nina von Gegerfelt Nielsen fra arrang?ren Compass Fairs AS. ? I ?r er ogs? Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker?n fra TVNorge, p? messen b?de l?rdag og s?ndag.

3. ? 5. oktober arrangeres det igjen boligmesse i S?r Amfi i Arendal. ? Etter fjor?rets suksess er messen fullbooket. Hele 86 p?meldte utstillere gj?r messen enda st?rre og bedre enn i fjor, lover prosjektleder Nina von Gegerfelt Nielsen fra arrang?ren Compass Fairs AS. ? I ?r er ogs? Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker?n fra TVNorge, p? messen b?de l?rdag og s?ndag.

Prosjektlederen f?r ikke fullrost Arendal som messeby nok. ? Det er utrolig g?y ? arrangere messe n?r det er s? stor oppslutning fra det lokale n?ringslivet, og vi har ogs? f?tt mange utstillere fra omkringliggende steder, sier von Gegerfelt Nielsen. ? Publikum kan glede seg til en innholdsrik messe, s? her er det bare ? m?te opp for ? f? eksperthjelp, inspirasjon og gode tilbud, enten man skal oppgradere leilighet, hus eller hytte.
Forventer mye handel
Tilbudene sitter l?st p? boligmessen, og flere utstillere har fantasipriser p? timesalget. – Vi har blant annet en stor m?bel- og interi?ravdeling for de som ?nsker kosmetiske oppgraderinger til huset, forteller prosjektlederen. ? Gr?nn Glede Interi?r frister med norgeslansering av lekkert senget?y fra Laura Ashley, i tillegg til gode tilbud p? mange lekre gardiner og senget?y samt deilige, greske delikatesser. Og for de som ?nsker ny peis eller ovn blir det muligheter til ? gj?re skikkelige kupp, frister hun. Hun trekker ogs? frem at det blir jubileumspriser p? kj?kken og hvitevarer n?r Strai kj?kken feirer 85-?rsbursdag, og at Norfloor har superrabatter p? italienske kvalitetsfliser i ulike, moderne design.
Eksperthjelp
Boligmessen er perfekt for de som skal i gang med oppussing og bygging, eller har m?tt utfordringer underveis og ?nsker hjelp. ? Her har vi samlet ekspertisen under ett tak. Kom og f? tips og r?d fra dyktige byggmestere, glassmestere og hus- og hytteleverand?rer, og snakk med fagfolk innen f. eks. tak, verkt?y, senger, m?bler, lyd og bilde, trapp, maling, varmepumpe, VVS, energibesparende l?sninger til hus og hytte, og mye mer. Se utstillerliste og messeavis med tilbud p? boligmesse.no
M?t Otto
Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker?n fra TVNorge, kommer l?rdag og s?ndag for ? holde foredrag og v?re disponibel for en prat for de som ?nsker det. L?rdag leder han konkurranse hvor nevenyttige jenter og damer kniver som om ? bli messens ?Handy Girl?. Vinneren g?r videre til finaletrekning om verkt?ypakke verdt 30.000,- kroner. Flere av utstillerne har konkurranser hvor man kan vinne deres produkter og tjenester. – Ta med barna, vi har b?de barnepark og café, inviterer arrang?ren.
Premier for 2,5 millioner kroner
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner p? tidenes st?rste messekonkurrranse. Registrering p?g?r p? messen frem til s?ndag kl. 15. Av de registrerte trekker Otto ut 3 delfinalister s?ndag kl. 16, og da blir det ogs? en spennende ekstratrekning for de som er tilstede. Finalen avholdes i Oslo i november.
?pningstider: Fredag kl. 12 ? 19 / l?rdag kl. 10 ? 18 / s?ndag kl. 10 ? 17

Messekontakt/prosjektleder:

Nina von Gegerfelt Nielsen – tlf. 473 83 052 / e-post: [email protected]

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy