Fritid

Oily Roots Dry Ends – Ny pleieserie fra Lee Stafford

Blant de mest omtalte dilemmaene n?r det gjelder h?rkvalitet finner vi dette med h?r som er fett ved r?ttene, men har t?rre h?rlengder som trenger ekstra pleie. N? lanserer Lee Stafford en egen pleieserie som har denne problematikken som fokus!
Produktene p? markedet i dag hjelper ofte kun mot et av disse problemene. Dessverre er det ogs? slik produktene som gj?r den ene delen av h?ret bedre, ofte forverrer den andre. Dette har Lee Stafford lagt til grunn n?r han n? lanserer den nye produktfamilien ?OilY RooTS Dry enDs?.
OilY RooTS Dry enDs SHaMPOO
Denne shampooen vil puste liv tilbake i fett og livl?st h?r med sine rensende egenskaper og ved hjelp av ekstrakt fra moringafr?. Dette er en ingrediens som blant de innf?dte i India er kjent for sine egenskaper til ? t?rke opp talger og vil etterlate h?ret forfriskende rent og vakkert.
OilY RooTS Dry enDs CoNDiTiONER
Balsamen inneholder de riktige n?ringsstoffene for ? gi fukt til t?rre h?rlengder uten ? etterlate fete spor. H?ret ditt vil f?les lett som en fj?r! Med ekstrakt fra sheasm?r roes t?rre ender, h?ret blir pleiet, samt mykere og lett ? kontrollere. Keratin bidrar til ? n?re og flate ut skjellaget for ? redusere skade.
Produktene lanseres n? i alle VITA og VITA Exclusive sine butikker.
Pris per stk kr 139,-

Om VITA Brands
VITA Brands er en avdeling i VITA. VITA Brands sitter p? en spennende produktportef?lje av merkevareagenturer, samt produksjon av egne merkevarer.M?let er ? tilby VITA differensiering gjennom et unikt merkevaresortiment.Merkene VITA Brands har eksklusiv distribusjon p? i Norge er: Lee Stafford, KORRES, Sensilis, Comodynes, Trind, Fing?rs, Sensationail og BETER. I tillegg produserer vi egne merkevarer under merkene HARMONI og VITA.

Similar Posts