Fritid

Kärcher med ny serie multifunksjonelle st?vsugere

24-09-2014 13:14 Kärcher AS Kärcher lanserer nye multifunksjonelle st?vsugere for h?ndtering av v?ske og grov smuss. En s?kalt grovst?vsuger har mange bruksomr?der i hjemmet, og er velegnet for rengj?ring i garasje, bil, hobbyrom, verksted o.l. V?re nye maskiner er kraftige og energieffektive med mange flotte funksjoner. F?s hos Kärchers st?rste kjedeforhandlere innenfor bygg, hjem og hage.

Kärcher har lansert en helt ny serie multifunksjonelle st?vsugere beregnet p? oppsuging av b?de grov smuss og v?ske, s?kalte grovst?vsugere. Maskinene har energieffektive motorer med kraftigere sugeeffekt og h?yere sugeevne enn b?de foreg?ende modeller og markedets fire mest solgte flerbruksst?vsugere i 2013. Alle modellene har nytt, innovativt patentert filterkonsept, maksimal brukervennlighet, og leveres med tilbeh?r av h?yeste kvalitet.
Som det fremkommer av navnet, er en grovst?vsuger beregnet p? grovt smuss. De t?ler r?ffere bruk enn vanlige st?vsugere, og suger opp v?ske. Med andre ord er dette multifunksjonelle st?vsugere med mange bruksomr?der i hjemmet. Den nye serien best?r av totalt 11 modeller i de 3 ulike effektklassene Innsteg, Mellom og Topp/ Premium. I Norge selges prim?rt 7 modeller, hvor innstegsklassen best?r av modellen MV2, mellomklassen best?r av MV3, MV3 P, MV4 og MV4 Premium, og toppmodellene MV 5 og MV 6 P Premium f?s i premiumklassen. Den nye MV-serien f?s hos flere av Kärchers store kjedeforhandlere, der i blant Coop, Byggmakker, Jernia, Maxbo og Byggeriet som har utvalgte modeller.
De nye grovst?vsugere i MV-serien er meget kraftige, og kan vise til sv?rt lavt energiforbruk. Effektive motorer reduserer energiforbruket med opptil 30 %, og sugekraften er inntil 20 % h?yere sammenlignet med egne foreg?ende modeller. I hver av effektklassene har Kärchers grovst?vsugere den beste sugeeffekten sammenlignet med markedets fire mest solgte multifunksjonelle st?vsugere i 2013. Det uavhengige testinstituttet SLG har m?lt b?de Kärcher og konkurrentenes st?vsugere med den standardiserte m?lemetoden IEC 60312, og bekrefter at Kärcher har h?yest sugeeffekt av alle testede modeller. Eksempelvis har modellen MV 5 en sugeeffekt p? 1800 watt, men det faktiske energiforbruket er bare p? 1100 W.
Kärchers innovative patenterte teknologi for raskt filterbytte er tilgjengelig p? modellene MV4, MV5 og MV6. Disse modellene har flatefilter plassert i en uttrekkbar filterkassett p? siden/ toppen av maskinhuset, slik at det er lett tilgjengelig for rengj?ring. Det er viktig at filteret rengj?res regelmessig slik at sugeeffekten ikke reduseres. Toppversjonene MV5 og MV6 har i tillegg integrert filterrens som s?rger for at skitne filtre kan rengj?res raskt og effektivt kun ved et trykk p? en knapp. Knappen starter en kraftig pulserende luftstr?m som bl?ser gjennom flatfilteret motsatt av sugeretningen, og ned i beholderen. P? denne m?ten blir smuss som har festet seg til filterlamellene fjernet, og bl?st inn i sugebeholderen slik at sugekraften gjenopprettes. Dette betyr at en kontinuerlig h?y sugekraft er mulig selv ved vanskelige rengj?ringsoppgaver.
?vrige forbedringer p? den nye maskinserien er r?rbend som kan l?snes fra slangen, og forbedret gulvmunnstykke. F?rstnevnte betyr at tilbeh?r som f.eks. bilmunnstykke kan festes direkte p? sugeslangen. Dette muliggj?r grundig og praktisk arbeid, og utgj?r en merkbar fordel ved st?vsuging i trange omr?der. Gulvmunnstykket har f?tt dyser med to valser for bedre bevegelighet, smidigere flyt over gulvet, og ?kt smussinntak.
Kärcher er verdens ledende produsent av rengj?ringssystemer, og sortimentet inneholder produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengj?ring, n?ringsliv, h?ndverk og industri. V?re viktigste produktgrupper er h?ytrykksvaskere, industrielle vaskesystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. Les mer om Kärcher Norge p? v?re hjemmsider.

A to już wiesz?  Ny musikk fra Ina Wroldsen

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy