Dette er de beste hotellene p? Kanari?yene

Hvert ?r k?rer Apollo de beste og mest popul?re hotellene, og deler ut utmerkelsen Customer Choice Award. Utmerkelsen er basert p? tilbakemeldinger fra tidligere gjester, og er delt opp i gull, s?lv og bronse. Om vinteren er det til Kanari?yene de fleste reiser, og der har luksustrenden befestet seg.
Om vinteren er det til Kanari?yene de fleste nordmenn reiser, og mange vender tilbake ?r etter ?r. De siste ?rene har det blitt bygget mange nye luksuri?se hoteller p? ?yene, og de er popul?re hos kvalitetsbevisste nordmenn. Servicegraden og gode fasiliteter er viktige faktorer n?r hotellene f?r forn?yde ferierende.
-Vi har sett en markant ?kning i salget av 4 og 5 stjernes hotell p? Kanari?yene de siste ?rene sier Helen Begby, kommunikasjonssjef i Apollo, og de f?r ofte sv?rt gode tilbakemeldinger fra gjestene. P? alle Kanari?yene er det etter hvert blitt et stort og godt utvalg av hoteller med lekker arkitektur og design, h?yt service niv? og gode fasiliteter. -H?y servicegrad i kombinasjon med god mat og drikke er kanskje det aller viktigste for v?re kunder sier Begby, lykkes hotellet med ? innfri og overg?r forventningene f?r de ofte sv?rt gode tilbakemeldinger.
Det er ingen steder Apollo har s? mange tilbakevendende kunder som p? Kanari?yene. Det er blitt en vintertradisjon for mange nordmenn ? valfarte til disse ?yene. Ikke minst opplever Apollo dette i juleferien, der mange har lagt seg til nye juletradisjoner som inkluderer en avslappende julefeiring i sol og varme, der alt blir servert og hele familien kan nyte uten oppvask, styr og mas.
Dette er de beste hotellene p? Kanari?yene og som har mottatt Apollos Customer Choice Award:
Gran Canaria:
? Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso
? IFA Dunamar
? Rocamar
? Lopesan Baobab Resort
? Riu Palmeras
? Don Carlos
? Cordial Mogan Playa
? Reina Isabel
? Dorotea
Lanzarote:
? Villas Alondras suites
? Club Hotel Riu Paraiso
? Volcan Lanzarote
? Fariones Apartamentos
? Dream Gran Castillo Resort
? Fariones Playa
Tenerife:
? Iberostar Grand Hotel El Mirador
? Playa Calera ( La Gomera)
? La Plantación Del Sur Vincci
? H10 Big Sur
? Villa Cortes
? Green Garden Resort

Apollo er en av Norges st?rste turoperat?rer og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det Sveitsiske reisekonsernet Kuoni. Apollo tilbyr alle typer ferierreiser med b?de charter og rutefly.
Selskapet er k?ret til Norges beste charterarrang?r av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014. Apollo Reiser tilh?rer den nordiske delen av konsernet som heter Kuoni Nordic og inkluderer turoperat?rene Apollo, Falk Lauritzen, Krone Golf, Golf Plaisir og Lime Travel, samt flyselskapet Novair.
Kuoni gruppen har n?rmere 12000 medarbeidere fordelt p? 104 nasjoner. I Norden er det n?rmere 900 ansatte og totalt 1.000 000 reisende til reisem?l over hele verden. I Norge har Apollo kontor og butikk i Oslo. I 2013 omsatte Apollo Norge for 2,1 milliarder kroner.

Authors
Top