Fritid

Contour lanserer nytt actionkamera – ROAM3

Verdens mest allsidige actionkamera! Dykke. Sykle. Klatre. G? p? ski. Uansett hvilken adrenalinkilde du s?ker finnes det bare et kamera som har de funksjonene du trenger mest for ditt eventyr.
Contour introduserer et innovativt, enkelt og holdbart kamera for eventyrere. Nye ROAM3 har et vanntett og st?tsikkert aluminiumchassis som klarer dybder ned til 10 meter under vann.

“Et actionkamera skal se bra ut n?r du bruker det, men skal ogs? v?re lett ? h?ndtere,” sier James Clarke, administrerende direkt?r i Contour. “Det siste du ?nsker som skil?per eller surfer, er at kameraet ditt for?rsaker problemer eller er vanskelig ? f? i gang.”

Det er enkelt, én enkel man?ver er det som skal til for ? starte opptaket, og et annet knappetrykk for ? ta et bilde. Den har en roterende linse som gj?r monteringen enklere, og laserpeker for st?tte til et mer n?yaktig og plant bilde.

ROAM3 leveres komplett med et fulladet litium-ion-batteri og et 8 GB minnekort.
Funksjonene i den nye ROAM3:
– Umiddelbar fotomodus, kan stilles inn for enkeltbilde eller bildesekvenser
– Universal st?tte (? “-20) for kameraer gj?r den kompatibel med alle standard fester og stativer
– Skyveknapp for direkte opptak i videomodus
– Vanntett ned til 10 meter
– Robust, slagfast aluminiumshus
– Tar opp video i 1080p med 30 bilder per sekund, eller 720p med 60 bilder per sekund
– 270-graders roterende linse
– Den beste video-og lydkvaliteten av alle Contourkameraer hittil
– Innebygd laser gir den perfekte vinkelen
Contour distribueres av Tura Scandinavia AB.
Mer info p?: www.turascandinavia.com
Om CONTOUR
CONTOUR ? Eventyr hver dag!
Med base i hjertet av Utahs Wasatch Mountains, er Contour en pionér av actionkameramarkedet og har en rik historie med ? lage brukervennlige og p?litelige produkter. Designfilosofien er “form f?lger funksjon”, som betyr at kameraene har en slank lav profil og er enkle ? bruke. Dette er uavhengig av om du er i vann, sn?, skitt eller oppe i luften. Verdens fremste eventyrere velger ? fortelle sine historier ved hjelp av Contour. For mer informasjon om de nyeste produktene, team aktiviteter og forhandlere, bes?k contour.com

Tura Scandinavia AB er en ledende nordisk distribut?r av tilbeh?r innen sterkstr?m & hvitevarer, lyd & bilde, data, foto & video, gaming, hjem & fritid, mobil og GPS. Selskapets filosofi bygger p? viktige hj?rnesteiner som bredt sortiment, sterke varemerker og raske leveranser. Tura Scandinavia AB ble grunnlagt i Göteborg i 1976 og bedriver i dag virksomhet i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka og logistikksenteret ligger i Nässjö, Sverige. Totalt 135 personer jobber p? Tura Scandinavia AB som omsetter for i underkant av en milliard svenske kroner. V?r vision er ? v?re den beste og mest inspirerende partneren for v?re forhandlere.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy