Fritid

Barnslig enkelt med nytt sensor batteri fra Mora Armatur

Mora MIXX Tronic er et nytt sensor styrt design batteri som passer p? moderne bad.Ber?ringsfrie kraner som startet i offentlige milj?er, brukes n? mer og mer i det moderne hjem. En sensor ser n?r du har hendene foran, da starter blandebatteriet. Hygienisk, energieffektivt og barnslig enkelt.
Mora MIXX Tronic er ogs? sikkert for de minste brukerne. Det er enkelt ? sperre makstemperaturen, som gj?r skoldingsfaren veldig liten. Du beh?ver heller ikke tenke p? at du g?r fra kranen med rennende vann, det stopper n?r du tar bort hendene.
Kranen leveres med batteri som har lang levetid, minst tre ?r ved vanlig bruk. Det er ikke n?dvendig med elektriker for ? installere blandebatteriet. ?nsker du ? koble det til el.nettet s? g?r ogs? det. Som resten av Mora MIXX serien, s? er det helt blyfritt.
– Mora MIXX Tronic er med sin nye design og teknikk veldig enkelt ? montere. En kran som er enkel ? bruke og samtidig sparer b?de penger og milj?, forteller Peter Wennerstein, markedsdirekt?r i Ostnor i Mora.
Veil. utsalgspris ink. mva. 3450,-
Mora Armatur er et av Nordens ledende foretak innen produktutvikling og markedsf?ring av sanitetsarmatur (vannkraner for kj?kken og bad). Hovedkontorer ligger i Mora. I VVS-bransjen er vi kjent som det innovative foretaket med produkter som har eleganse, god funksjon og h?y kvalitet.
Vi inng?r i det svenske OSTNOR-konsernet, som fremstiller produktene v?re. Produksjonen foreg?r i sv?rt moderne og effektive anlegg, der vi aldri gir avkall p? v?r lange kvalitetstradisjon. Vi legger ned mye arbeid i kvalitet ? fra produktutvikling, konstruksjon og produksjon til v?re produkter n?r sluttbrukeren.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy