Masturbasjon reduserer kroniske smerter: Kvinne kutter ?rlig konsum av Paraamol med opp til 2900 tabletter, ved bruk av vibrator.

I h?stferien er det poteter som gjelder p? Norsk Folkemuseum. Hver dag fra s?ndag til s?ndag kan publikum plukke poteter, lage potettrykk, og v?re kokk og steke potetpuff. Velkommen til god gammeldags potetferie ? hele h?stferien.
Hva: Potetferie i h?stferien
Dato: S?ndag 28.september – s?ndag 5.oktober
Klokken: 12.00 – 15.00
Hvor: Tr?ndelagstunet p? Norsk Folkemuseum
En gang i tiden hadde man grunn til ? ta seg h?stferie. Den gang tok alle seg fri for ? hjelpe til med ? f? potetene opp av jorda. I dag har potetferien skiftet navn i takt med innholdet. N? har de f?rreste i byen poteter og man fyller ferien med andre aktiviteter. Men ikke p? Norsk Folkemuseum. Her kan publikum bli med ut p? jordet og hjelpe til med ? plukke poteter. Maks 15 poteter per person.
Selv om poteter etter sigende kan brukes til alt, s? n?yer Folkemuseet seg med tre ulike familie-aktiviteter hver dag under potetferien. Det popul?re potetetopptaket er nevnt. Potettrykk med maling er b?de kreativt og g?y. Og potetpuff, ja hva er det for noe? Det er en blanding av potetmos og pannekake som barna kan lage selv. Og godt er det ogs?!
Selv om noen tradisjoner g?r i glemmeboka holdes de i hevd p? Norsk Folkemuseum. Ta med familien og bli med p? potetferie, en norsk tradisjon de fleste tok del i for kun en generasjon siden.

Authors
Top