Fritid

Her er er vinterens cruisenyheter

I disse dager slippes Dovre Zen, en helt ny peisinnsats. Dovres innovative tenkning og fremtidsrettede produkter gir mange muligheter for kunder som ?nsker topp kvalitet og moderne design. I Zen f?r du en unik peisinnsats med ett eller to glass. Innsatsen kan integreres i vegg eller monteres frittst?ende, og har en patentert forbrenningskrybbe. Fleksibelt og milj?vennlig.

I Dovres produktspekter finnes noe for enhver smak og ethvert hjem. N?r nyheten Zen n? slippes blir mulighetene enda st?rre. Se for deg en peis midt p? veggen som deler stuen fra kj?kkenet. Med glassd?rer p? begge sider s? peisen kan betjenes enten du jobber ved kj?kkenbenken, eller slapper av i godstolen. Eller hva med en frittst?ende peis i elegant omramming? Dovre Zen er fleksibel og milj?bevisst.

Nyheten fra Dovrepeisen f?r du i to utgaver: Zen 100 har innsyn kun fra front. Zen 102 har dobbelt sett med glassd?rer; fullt gjennomsyn, utviklet for ? kunne integreres i vegg. Dovre Zen er en rimelig grunn peisinnsats utstyrt med en patentert forbrenningskrybbe som veden legges og forbrennes i. N?r veden forbrennes p? denne spesielle m?ten sikres en kontrollert lufttilf?rsel som f?rer til en mer kontrollert forbrenning, spesielt p? lavt vedforbruk. Teknologien sikrer en mer milj?vennlig forbrenning i hele effektspekteret. I tillegg er b?de Zen 100 og Zen 102 utstyrt med dobbelt glass i d?rene. Dette reduserer str?levarmen fra brennkammeret. Det doble glasset bidrar ogs? til ? redusere sotdannelse, samt ? ?ke forbrenningstemperaturen. Dette reduserer partikkelutslippet ytterligere.
Dovre Zen er produsert spesielt for ? passe i lavenergi- og passivhus, men kan selvf?lgelig ogs? benyttes i andre typer boliger. Minimumseffekten ligger p? 1900 W og maksimumseffekt p? 4900 W. Virkningsgrad: 80,1%. Utvendige m?l p? innsatsen er H: 765 mm B: 520 mm D: 340 mm (Zen 100) / 375 mm (Zen 102). Benforlengere finnes, med mulighet for maks 735 mm ekstra lengde.

Dovre Zen er utviklet i samarbeid med SINTEF Energi og Norges Forskningsr?d.
Bildene tilknyttet artikkelen er milj?bilbilder til inspirasjon.

Dovrepeisen er verdens eldste peisprodusent. Helt siden 1933 har Dovre varmet det norske folk. Det startet med Dovrepeisen, som p? rekordtid revolusjonerte hele peismarkedet. Nyskapningen hadde s?kalt “konveksjons-oppvarming”, og den helt spesielle st?pejernsinnsatsen gjorde det enkelt for folk flest ? mure sin egen peis. Det i seg selv var en verdensnyhet.

Tradisjonen tro jobbes det kontinuerlig med produktutvikling for ? kunne tilby nye og spennende produkter med samme h?ye standard og kvalitet som Dovre er kjent for. Ovner og peiser fra Dovrepeisen overlever generasjoner og gir en varme som ogs? varmer sjelen.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy