Fritid

Goodyear deltar i rekordfors?k over tre kontinenter

Goodyear deltar i rekordfors?k over tre kontinenter
22-09-2014 08:30 Apollo Cruise fra Dubai, nye cruise i Karibien, og suksessen fra Las Palmas i ny renovert form, st?r p? programmet n?r Apollo presenterer et rekord stort cruise program for vintersesongen 14/15. Tilbudet inkluderer alt fra seilskuter og luksus yachter til noen av verdens st?rste cruiseskip.

Cruise fra Dubai, nye cruise i Karibien, og suksessen fra Las Palmas i ny renovert form, st?r p? programmet n?r Apollo presenterer et rekord stort cruise program for vintersesongen 14/15. Tilbudet inkluderer alt fra seilskuter og luksus yachter til noen av verdens st?rste cruiseskip.
Cruise som ferieform er popul?rt i Norge. Om sommeren er cruisene i Middelhavet et attraktivt ferietilbud for nordmenn. N? utvider Apollo cruiseprogrammet, og tilbyr et rekord stort utvalg til vinteren med flere nyheter i Dubai og i Karibien.
-Det er mange spennende nyheter til vinteren forteller Helen Begby, kommunikasjonssjef i Apollo, som lover b?de luksus og unike opplevelser. For f?rste gang kan vi tilby cruise ut fra Cuba, og det er flere nye ruter i Karibien. – Vi tror ogs? mange vil like cruisene ut fra Dubai med vakre Oman og Muscat i reiseruten. -Men mest popul?rt blir nok et helt ombygd og nyrenovert MS Armonia, som skal g? ut fra Las Palmas til Kanari?yene, Marokko og Madeira sier Begby, til dette cruiset flyr vi direkte fra hele 7 byer i Norge.
Nyhet cruise fra Cuba
Det er f?rste gang man kan ta cruise ut fra Cuba, og Apollo har 3 ulike skip i programmet. Star Flyer er en seilskute som er bygget med klipperen Cutty Sark som forbilde, med 4 master og mer enn 3 300 kvadratmeter seil. S/C Panorama er en 3 masters mega yacht med kun plass til 50 personer, og MV Louise Cristal er et tradisjonelt cruiseskip.
Reiseruter:
Louise Cristal:
Havanna ? Antilla (Bahia de Nipe) ? Santiago de Cuba ? Montego Bay (Jamaica) ? Cienfuegos ? Punta Francis ? Havanna
Star Flyer:
Cienfuegos ? Cayo Blanco ? Trinidad ? Cayman Brac (Cayman Islands) ? George Town (Grand Cayman) ? Cayo Largo ? ?ygruppen Canarreos ? Cienfuegos
S/C Panorma:
Rute 1 med start i Cienfuegos:
Cienfuegos ? Casilda/Trinidad ? Cayo Largo ? Cabo San Antonio ? Havanna
Rute 2 med start i Havanna:
Havanna ? Cabo San Antonio ? Cayo Largo ? Casilda/Trinidad ? Cienfuegos
Nyhet cruise fra Dubai
Apollo har 2 cruiseskip ut fra Dubai i vinter. Det er MSC Orchestra og Costa Serena, begge skipene g?r innom Abu Dhabi og Muscat i Oman. Cruisene kombineres med opphold i Dubai, og Apollo flyr med prisbel?nte Emirates direkte fra Oslo til Dubai.
Reiseruter:
Costa Serena:
Dubai ? Muscat ? Khasab ? Abu Dhabi ? Dubai
MSC Orchestra:
Dubai ? Abu Dhabi ? Khor al Fakkan ? Muscat ? Khasab ? Dubai
Cruise i Karibien
I fjor vinter lanserte Apollo cruise med Costa Magica fra Den dominikanske republikk. Vinter 14/15 utvides programmet med ytterligere et cruise og en annen rute. Det er med MSC Musica og ruten g?r til noen av Karibiens vakreste ?yer. Cruisene kombineres med opphold p? Den dominikanske republikk.
Reiserute:
MSC Musica:
La Romana ? Tortola ? Antigua ? Martinique ? St. Lucia ? Guadeloupe ? St. Maarten ? La Romana
Cruise til Kanari?yene,Madeira og Marokko
MSC Armonia er pusset opp for n?rmere en halv milliard norske kroner i sommer, og fremst?r som et nytt skip n?r hun er klar til ? kaste loss i november. Apollo flyr direkte til Las Palmas p? Gran Canaria fra Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Haugesund, Kristiansand og ?lesund hver l?rdag fra 29. november 2014 t.o.m. 4. april 2015. Flytidene er tilpasset seilingsruten, og cruiset kan kombineres med en ekstra uke p? Gran Canaria.

A to już wiesz?  Et lite stykke Korea i Nord-Norge

Apollo er en av Norges st?rste turoperat?rer og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det Sveitsiske reisekonsernet Kuoni.Apollo tilbyr alle typer feriereiser med b?de charter og rutefly.
Selskapet er k?ret til Norges beste charterarrang?r av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014. Apollo Reiser tilh?rer den nordiske delen av konsernet som heter Kuoni Nordic og inkluderer turoperat?rene Apollo, Falk Lauritzen, Krone Golf, Golf Plaisir og Lime Travel, samt flyselskapet Novair.
Kuoni gruppen har n?rmere 12000 medarbeidere fordelt p? 104 nasjoner. I Norden er det n?rmere 900 ansatte og totalt 1.000 000 reisende til reisem?l over hele verden. I Norge har Apollo kontor og butikk i Oslo. I 2013 omsatte Apollo Norge for 2,1 milliarder kroner.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy