Fritid

Stockholms st?rste hotellkontrakt g?r til Nordic Choice Hotels

Eiendomsmegler Krogsveen tar med seg konkurranseinstinktet ut n?r 150 av 300 ansatte l?rdag skal l?pe under Oslo Maraton. De opplever i ?r rekorddeltakelse blant sine ansatte, og er stolt over ? ha klart ? motivere halvparten av de ansatte til ? delta p? l?rdagens l?pefest. Deltagelsen under Oslo Maraton inng?r som et ledd i Krogsveens HR-strategi om ? holde folk i form og friske.

– Det er tydelig at Krogsveen best?r av motiverte konkurransemennesker, svarer Cathrine W. Temmerud, Direkt?r Fag og kompetanseutvikling i Krogsveen, p? sp?rsm?let om hvordan de har klart ? f? med halvparten av de ansatte. – Ifjor var det vel 100 av de ansatte som l?p, og det er g?y ? se at l?ping og det ? holde seg i form heldigvis er smittsomt!

Oslo Maraton blir en positiv snakkis p? jobb, og de ansatte er flinke til ? utfordre hverandre. I tillegg til den helsemessige gevinsten ser Krogsveen ogs? klart at dette har en effekt for samholdet i bedriften.
– Slagordet v?rt er ?litt mer? og skal vi klare det m? vi v?re i form. Derfor jobber vi systematisk med helse og trivsel p? arbeidsplassen, sier Temmerud.
Om distansen er 3 km, 10 km, halvmaraton eller helmaraton s? har de ansatte i Krogsveen samme m?l: ? levere ?litt mer? ogs? i l?ypa!

Om Krogsveen
Eiendomsmegler Krogsveen AS ble etablert i B?rum av gründer og eiendomsmegler Gunnar Krogsveen i 1975 og er i dag heleid av Danske Bank. Helt siden oppstarten har Krogsveen spesialisert seg p? eiendomsmegling og har i dag gjennompr?vde systemer for hele salgsprosessen. Krogsveens visjon er ? v?re det naturlige f?rstevalget gjennom ? gi enest?ende opplevelser. Derfor setter vi alltid kunden i fokus og har i dag en sv?rt h?y kundetilfredshet.
I 2009 endret Krogsveen profil og innf?rte symbolet Lime, som st?r for merverdi skapt
gjennom kunnskap og erfaring opparbeidet gjennom mer enn 35 ?r. LItt MEr siden 1975.
Et av Krogsveens unike systemer er Boligs?kerRegisteret, som gj?r at eiendomsmeglerne kan f?lge opp flere tusen potensielle kj?pere.
Krogsveen har 46 meglerkontorer med hovedvekt p? ?stlandet, samt Stavanger, Bergen og
?lesund og rundt 300 ansatte. Markedsandelen ligger mellom 10 og 30 prosent i Krogsveens nedslagsfelt, i 2013 formidlet selskapet 7 700 boliger og hadde en omsetning p? 457 millioner kroner. Selskapet er eid av Danske Bank.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy