Fritid

Dagens foreldre er mer bekymret for barna

Boligmessen i Telenor Arena ?pner fredag 19. september kl. 12. Hele helgen vil ulike fageksperter gi r?d og tips til deg som skal pusse opp og bygge om. Arrang?ren venter storinnrykk n?r de inviterer til denne m?teplassen for inspirasjon og idéer til hjemlige prosjekter og tanker om hytta skal fornyes, forbedres eller forandres f?r vinteren. Oppfordringen er klar: V?r tidlig ute om du vil sikre deg utstillingsmodeller til fantasipriser!
– Alle som skal friske opp boligen eller hytta b?r ta seg en tur til Telenor Arena i helgen, oppfordrer prosjektleder Jon Egil Kraggerud. Over 160 utstillere frister med muligheter for ? gj?re priskupp p? f. eks. kj?kken, bad, hvitevarer, senger, kodel?ser, spabad, solskjerming, m?bler, garderobe, krystallamper, senget?y, TV og peis. Renoveringsfirmaer og m?belsnekkere tilbyr praktisk oppussingshjelp og unik design og utforming av l?sninger. ? Er du opptatt av Smarthus og ?nsker tips til hjemautomasjon og energisparing, eller vil ha hjelp til ? finne den perfekte innebygde h?yttaleren til boligen din, s? vet du hvor du skal dra i helgen, sier Kraggerud, og lover at ogs? hyttefolket vil finne mange ideer til fornyelse og oppgradering.
Alt til boligen
– Kom enten du er opptatt av kosmetisk eller n?dvendig oppgradering, inviterer messens andre prosjektleder, Nina von Gegerfelt Nielsen. P? messen kan man l?re mer om prisbel?nnet bergvarmepumpe og spennende konsept for fornybar energi, og snakke med eksperter om alt fra tak til gulv, fuktfjerning og drenering uten graving.- Flere utstillere tilbyr egen design innenfor ulike h?ndverkstradisjoner, som billedkunstnere og glassdesigner, og det blir ogs? mulig ? f? hjelp til boligstyling hjemme. ?nsker du robuste betongm?bler til inne og utebruk, finnes det ogs?, sier prosjektlederen. Full utstillerliste og messeavis med artikler og tilbud finnes p? boligmesse.no
Konkurranser og aktiviteter
Oppussingsspesialisten De Lilla lodder ut et bad til kr 250.000 til alle som bestiller gratis befaring, med trekning s?ndag kl. 14. Geberit presenterer den aller siste modellen av det popul?re spyletoalettet sitt, og promoterer sin konkurranse med premie verdt kr 100.000,-.
M?t Otto
Otto Robsahm, den popul?re Sinnasnekker?n fra TVNorge, kommer l?rdag og s?ndag for ? holde foredrag og ta en oppussingsprat med de som ?nsker det. L?rdag leder han konkurranse hvor nevenyttige jenter og damer kniver som om ? bli messens ?Handy Girl?. Vinneren g?r videre til finaletrekning om verkt?ypakke verdt 30.000,- kroner. Ta med barna, vi har b?de barnepark og café, inviterer Kraggerud.
Premier for 2,5 millioner kroner
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner p? tidenes st?rste messekonkurrranse. Registrering p?g?r p? messen frem til s?ndag kl. 15, og av de registrerte trekker Otto ut 3 delfinalister s?ndag kl. 16, og da blir det ogs? en spennende ekstratrekning for de som er tilstede. Finalen avholdes i Oslo i november.
?pningstider: Fredag kl. 12 ? 19 / l?rdag kl. 10 ? 18 / s?ndag kl. 10 ? 17

Prosjektledere:
Jon Egil Kraggerud: Tlf. 906 23 305 / e-post: [email protected]
Nina von Gegerfelt Nielsen: Tlf.473 83 052 / e-post: [email protected]

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Mora Armatur   #Peter Wennerstein