Fritid

150 ansatte bytter ut dress med l?petights

Dunlop kunngj?r i dag at selskapet er blitt offisiell dekkpartner for AMG Driving Academy for 2014/2015-sesongen. Partnerskapet med AMG Driving Academy er neste trinn i et p?g?ende samarbeid mellom Mercedes-AMG og Dunlop, begge selskaper som leverer h?ykvalitetsprodukter til markedet.
Mercedes-AMG og Dunlop har ogs? samarbeidet tidligere. De har en rekke suksesser bak seg innen motorsport. Siden 2011 har Dunlop har v?rt offisiell partner for AMGs kundesportsavdeling, og begge varemerker har samarbeidet om ? utvikle flere nye originaldekk til ulike AMG-kj?ret?yer.
AMG Driving Academy bygger n? videre p? dette samarbeidet ved ? la AMG-kundene selv f? pr?ve og oppleve Dunlop-dekkenes gode kvaliteter p? banen. Som en del av tilbudet leverer Dunlop en profesjonell monteringstjeneste, inkludert motorsportsdekk, erfarne teknikere og servicepersonale, p? omtrent 35 banearrangementer i 2014 p? AMG Driving Academy. AMG Driving Academys kunder kan kj?re A 45 AMG, CLA 45 AMG, SLS AMG GT FINAL EDITION og SLS AMG GT3 ? en serie med AMG-kj?ret?yer utstyrt med Dunlops h?ykvalitetsdekk.
Originalutstyr p? mange Mercedes-AMG-modeller
Samarbeidet mellom Dunlop og Mercedes-AMG bygger ogs? p? en rekke nylige dekkgodkjenninger. Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black-serien ble i 2012 med Track Package levert p? Dunlop Sport Maxx Race. I 2013 ble dette etterfulgt av lanseringer med Sport Maxx RT p? A 45 AMG og CLA 45 AMG. I begge tilfeller ble dekkene valgt p? grunn av de optimerte bremseegenskapene og den resise h?ndteringen. SLS AMG GT FINAL EDITION kan ogs? leveres til kundene med Dunlop Sport Maxx Race.
Dunlop-dekk er ogs? tilgjengelig p? modeller som ML 63 AMG eller SL 65 AMG, hvor Dunlop tilbyr AMG-godkjente dekk. Alle dekkene er spesielt utviklet av Dunlop for Mercedes-AMG og merket med suffikset ?MO? (Mercedes Original) p? sideveggen.
Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Goodyear- er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 69,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 52 anlegg i 22 land over hele verden. Dunlop- er en av verdens ledende produsenter av h?ykvalitets- og ultrah?ykvalitetsdekk med en imponerende suksesshistorie innen motorsport. Dunlops omfattende motorsportserfaring har f?rt til nyskapende teknologier for dekk som produseres for hverdagskj?ring. Og Fulda, Sava, Kelly och Debica.

Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear kan du g? til www.goodyear.com. Hvis du vil ha mer informasjon om Dunlop kan du g? til www.dunlop-tires.no eller www.dunlopmotorcycle.eu.

Similar Posts