Fritid

Lokale fotballhelter p? FIFA-coveret stiller selv p? lanseringen

P? IFA 2014 presenterte Bosch ovnsserien som vil gj?re god matlaging enda enklere. Den nye Serie 8 fra Bosch er utviklet med fokus p? ? m?te de h?yeste krav innen kvalitet, ytelse, effektivitet, holdbarhet og brukervennlighet. Velkommen til en rikere kj?kkenhverdag.

Bosch sitt nye flaggskip innen hvitevarer, Serie 8, s?rger for at perfekte bake- og stekeresultater oppn?s p? forbl?ffende enkelt vis.
Optimal steking og baking
De nye hvitevarene fra Bosch kommer med en rekke funksjoner som gj?r apparatene ideelle til baking og steking. Den patenterte PerfectBake-sensoren m?ler fuktighetsgraden i bakervarene, og justerer bakeprosessen automatisk for optimalt resultat. Eksempelvis sl?r ovnen seg automatisk av n?r baksten er ferdig. Hvitevarene er ogs? utstyrt med PerfectRoast steketermometer, som ved ? m?le kjernetemperatur perfeksjonerer stekingen av kj?tt, fj?rfe og fisk. Funksjonen PerfectRoast m?ler ikke bare temperaturen p? ett enkelt punkt, men p? tre forskjellige, og eliminerer feilverdier som kan oppst? dersom temperaturen eksempelvis m?les i bein.
4D varmluftsovn: Mer enn bare varm luft
Serie 8 innehar ogs? et nyutviklet 4D-varmluftssystem. I dette systemet blir varm luft distribuert jevnt rundt i hele ovnen ved hjelp av en ny type vifte som roterer i begge retninger. I motsetning til tradisjonelle ovner s?rger dette for at man ikke lenger trenger ? tenke p? optimal hylleposisjon. Ovnens nye funksjon for dampinjeksjon er godt nytt for matentusiastene, og garanterer at maten blir spr? p? utsiden og saftig p? innsiden. Vil man strekke seg enda lenger, kan man g? for Serie 8 sine kombidampovner. Disse ovnene kommer med en fullverdig dampkoker integrert, og gir brukeren mulighet til ? operere med enten kombidamp (varmluft med dampinjeksjon) eller vanlig damp.
P?litelig kj?kkenassistent
Bosch har utstyrt sine innebygde ovner med et fremtidsrettet og intuitivt kontrollkonsept. For kontroll og navigering benytter man et roterende hjul som man enkelt navigerer seg gjennom menysystemet med. Alternativet Bosch Assist er ogs? tilgjengelig, som ved et enkelt tastetrykk velger den beste tilberedningsm?ten av maten. Bosch Assist vil enten aktivere PerfectBake-sensoren eller gi r?d om hvilken varmefunksjon man b?r velge. Ovnen har ogs? et integrert rensesystem som gj?r rengj?ringen til en lek.
Energieffektivitet i fokus
De nye ovnene i Serie 8 er sv?rt energieffektive. I tr?d med forbrukeres milj?krav er energieffektivitet i h?ysetet n?r Bosch utvikler sine hvitevarer ? eksempelvis med sin ?konomiske LED-belysning samt EcoSilence Drive-motorene. Serie 8 imponerer ikke bare med lavt energiforbruk, men ogs? gjennom sin ytelsesevne og sitt stilrene design.
Fleksibel, premium oppvaskmaskin
Bosch presenterer i tillegg en ny premium oppvaskmaskin i Serie 8. Den nye oppvaskmaskinen kombinerer elegant design med effektiv og brukervennlig teknologi. Kontrollpanelet er vaskemaskinens trumfkort, ergonomisk plassert ?verst p? d?ren. Det klare displayet gj?r h?ndtering av oppvasken enklere, og gir i tillegg brukeren informasjon om maskinens ulike funksjoner. P? innsiden er maskinen utstyrt med nye VarioFlex Pro-kurver, for mer fleksibilitet og st?rre kapasitet.
Den nye Serie 8 vil v?re tilgjengelig i Norden fra april 2015. Bosch vil i tillegg holde en eksklusiv pressevisning av serien i K?benhavn i uke 6, 2015.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Släger Pressetjeneste
E-post: [email protected]
Nathalie Hermier: 94 81 98 40
Elisabeth Nedres?ter: 99 62 21 00

Bosch Hvitevarer
Mette Ertel
PR-Manager Bosch Nordic
E-post: [email protected]
Telefon: +45 44 89 85 81

Kristine Maudal
Brand Communication Manager – Norge
E-post: [email protected]
Telefon: 91 61 73 51

Om Bosch
Bosch Husholdningsapparater er en del av BSH Home Applicances Group, Europas ledende hvitevareselskap. Bosch har alltid fokusert p? detaljene, noe som har bidratt til en enklere og tryggere hverdag helt siden Robert Bosch grunnla selskapet i 1886. Robert Bosch var samfunnsengasjert og opptatt av ? ta sosialt ansvar. Han jobbet iherdig for at selskapet skulle utvikle seg i takt med samfunnet, og alltid med et fokus p? mennesker. Dette er kjerneverdier som siden har preget bedriften og bidratt til at Bosch utvikler husholdningsapparater av h?y kvalitet. BSH Home Applicances AB i Norden omsatte for 3,9 milliarder NOK i 2013. For ytterligere informasjon, bes?k http://www.bosch-home.no/.

Similar Posts