Bosch lanserer Serie 8 i ovner: Enkel matlaging med avansert teknologi

Ticket, Nordens st?rste privatreisebyr?kjede, trer n? inn i det tyske online-markedet under det nye varemerket Airngo. Hos Airngo, som ble lansert i starten av september, skal man kunne bestille flyreiser, hotell og leiebiler. Fokuset ligger p? at det skal v?re raskt, enkelt, trygt og billig ? bestille reiser.
De siste ?rene har Ticket satset p? sin onlinevirksomhet. Selskapet har dermed lyktes med ? skape en velfungerende modell for et fremgangsrikt onlinesalg i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Med allerede sterke resultater er Ticket n? klare for ? ytterligere ekspandere.
– Vi har hatt en stabil og h?y vekst p? v?re eksisterende onlinemarkeder og er n? modne for ? vokse geografisk. Gjennom de siste ?rene som har g?tt har vi skaffet oss gode forutsetninger for ? effektivt kunne drive salget online, sier Pelle Svensson, salgssjef online i Ticket.
I utviklingen av det nye nettstedet Airngo har Ticket g?tt ut ifra sine eksisterende nettsider for ? f? med alle erfaringer og optimaliseringer gjort under utviklingen av disse sidene. Utgangspunktet har v?rt ? gj?re det s? enkelt og praktisk som mulig for at kundene raskt kan finne det de s?ker etter og kunne gjennomf?re en bestilling ? uansett om det er en pakkereise eller bare en hotellovernatting.
– I utformingen av Airngo har vi hele tiden g?tt ut fra kundenes preferanser og atferd n?r det gjelder ? bestille reiser online. Vi er veldig forn?yde med resultater og har f?tt positive tilbakemeldinger fra de som har f?tt testet nettstedet, forteller Svensson.
For mer informasjon, kontakt:
Pelle Svensson, salgssjef online, Ticket Privatresor
E-post: [email protected] Telefon: +46 (0)70 670 12 39

Ticket Feriereiser AS er en av Norges st?rste reisebyr?kjeder, med tilstedev?relse i de fleste st?rste byene i landet, samt p? www.ticket.no. Hos Ticket finnes alle typer reiser samlet p? ett og samme sted. Her kan man bestille flybilletter, hotell, leiebil, charterreiser, restplasser, cruise, rundreiser og weekendturer.

Authors

Related posts

Top