Ylvis til Universal Music Norden

Arne & Carlos g?r for t?fler
Arne og Carlos skapte i 2010 strikkeb?lge i Norge med sin bok Julekuler, som n? er trykket i et opplag p? 58 000 b?ker. Siden har de fulgt opp med en rekke boksuksesser. I h?st satser designer-duoen p? t?fler, og lanserer n? den nye boken 30 t?fler. Ett grunnm?nster.
-I de travle tidene vi lever i, trenger folk litt slow living, sier Arne og Carlos. -Strikking er beroligende og det gir lykkef?lelse. I tillegg mener de to at t?fler er selve symbolet p? hjemmekos. -For oss er det ikke noe som sier “hjemmekos” mer enn et par deilige, fargeglade, myke og varme t?fler. Vi passer alltid p? ? ta med oss hvert v?r par n?r vi legger ut p? v?re lange reiser rundt i verden, forteller de to.
P? topp hos Amazon
I september ligger duoens bok Strikk fra Setesdal (Norwegian Knits with a Twist) som en av amerikanske Amazons topp 10-b?ker innen kategorien House&Garden, og det amerikanske forlaget er i gang med ? trykke nytt opplag av boken.
Utgis i 16 land
B?kene til Arne og Carlos er forel?pig utgitt i 15 andre land i tillegg til Norge.
Rundt 250 000 b?ker er n? solgt i Danmark, Finland, Frankrike, Island, Italia, Japan, Nederland, Russland, Spania, Storbritannia, Sverige, Estland, S?r-Korea, Tyskland og USA.

Authors

Related posts

Top