Fritid

Superportabelt for proffotografen

Den f?rste turen er over, men r?yken har p? ingen m?te lagt seg. Fulle av p?gangsmot, faenskap og det beste av brygg g?r OnklP & De Fjerne Slektningene med hodet f?rst inn i neste kapittel uten fungerende bremser eller hjelm. Se opp for “Styggen P? Ryggen” 22. september og albumet Slekta II den 27. oktober.
I januar 2014 slapp OnklP & De Fjerne Slektningene singelen “Panderosa” og ga oss med det v?r f?rste smakebit p? noe som skulle bli et todelt prosjekt over ett ?r. Debutalbumet ble sluppet 16. mai til gode kritikker fra blant andre Dagbladet (6/6), GAFFA (5/6) og Hissig (100%), og siden har bandet bevist seg ? v?re et av v?re sterkeste liveband gjennom utallige konserter og festivaler over hele landet. Selv om den f?rste turen er over har r?yken p? ingen m?te lagt seg. Fulle av p?gangsmot, faenskap og det beste av brygg g?r OnklP & De Fjerne Slektningene med hodet f?rst inn i neste kapittel uten fungerende bremser eller hjelm. Albumet Slekta II slippes 27. oktober og det skal feires p? Rockefeller 6. november. Se opp for f?rste singel “Styggen P? Ryggen” mandag 22. september.
Ideen om OnklP & De Fjerne Slektningene oppstod i en r?ykfull nightliner et sted mellom Zürich og K?benhavn, og med produsent/gitarist Johan Larsson, trommis Tommy ‘Manboy’ Akerholdt (Turbonegro, Silver), bassist Knut-Oscar Nymo (Oslo Ess), gitarist/vokalist ?smund Lande (Oslo Ess), keyboardist Simen Stensland og rapper P?l ‘OnklP’ T?ien var lineupen komplett. Bandet albumdebuterte i midten av mai 2014, og denne h?sten er de klare med kapittel to. Oppf?lgeren Slekta II slippes mandag 27. oktober p? Universal Music.
OnklP & De Fjerne Slektningene – Norges farligste boyband!
F?lg Slekta p? Spotify og Facebook
Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Similar Posts