Goodyear lanserer vinterdekk for lave temperaturer

En av Norges vakreste stemmer, Ingebj?rg Bratland, slipper ny l?t mandag, 15.september.

P? avstand er en sang som Ingebj?rg Bratland lagde i sommer og er en nydelig versjon av From a Distance – en l?t som blant annet har blitt gjort kjent gjennom Nanci Griffiths og Bette Midlers tolkninger. Sangen har Ingebj?rg oversatt til norsk og hun fremf?rer den p? sin helt s?regne m?te, kun akkopagnert av akustisk gitar. N? er sangen ute og er tilgjengelig p? alle digialte plattformer.
H?r P? avstand her.
Ingebj?rg sier selv f?lgende om sangen:
From a Distance var ein av mor mi sine favorittsongar d? eg vaks opp. Eg hadde i grunn gl?ymt songen, men i sommar dukka den alts? opp att i minnet mitt. D? slo det meg at det er no ein fin song det der, s? eg gjorde ein norsk versjon av den. Og s? hadde det seg alts? slik at eg hadde ein “fridag” i Trondheim no nyleg, og d? stakk eg like godt i studio saman med Skjalg Raaen (gitar) og spela den inn. For eg hadde nemleg veldig lyst til ? dele songen med dykk. Denne songen som handlar om at ting ofte ikkje er slik dei ser ut til ? vera p? ei viss avstand. Og om det m?tte vera Jesus eller Allah, mannen i m?nen eller stjernene som kikkar ned p? oss, s? m? det no vera rart. For p? avstand s? er jorda bl? og gr?n, p? avstand er me likemenn og ingen grenser merkt.
Med sin klokkeklare stemme og inderlige formidlingsevne trollbinder Ingebj?rg ett hvert publikum hun m?ter. Mange husker Ingebj?rg Bratland spesielt som ?hun som fikk Kongen til ? gr?te? da hun sang Den fyrste song for Kong Harald p? hans 70-?rsdag. Etter stor suksess med samarbeidsalbumet Heimafr? med Odd Norstoga, som resulterte i n?rmere 150 konserter, str?lende kritikker og Spellemanspris, solodebuterte Bratland med albumet Berre meg denne v?ren. Albumet inneholder et knippe originale visepopspor, inkludert den vakre singelen Ingen som du.
I h?st legger Ingebj?rg ut p? norgesturné med turnestart 24. september. Se www.ingebjorgbratland.no for komplett turnéoversikt.

Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Authors

Related posts

Top