Fritid

Pusse opp? Start p? boligmessen i Telenor Arena

Tirsdag 16. september premieres h?stens f?rste episode av I Kveld Med Ylvis direkte fra Folketeateret. I l?pet av sesongen som sendes p? TVNorge slipper Ylvis ?tte nye singler i samarbeid med Universal Music Norden. Den f?rste l?ten i rekken er Stargate-produserte “Truckers Hitch”.
Vi har gleden av ? meddele at Ylvis har signet til Universal Music Norden og gir ut ?tte nye singler med tilh?rende musikkvideoer i forbindelse med h?stens sesong av I Kveld Med YLVIS LIVE. Stargate-produserte “Truckers Hitch” er f?rste l?t i rekken og slippes p? alle digitale plattformer idet ?pningsshowet g?r av p? Folketeateret tirsdag 16. september.
“Det kom som et sjokk p? oss. Vi trodde Universal drev med film. En platekontrakt vil alltid v?re p? siden av det vi driver med, men vi er glad for n? ? v?re p? Universal”, forteller Vegard og B?rd Ylvis?ker.
“Vi fikk et tilbud fra Universal som var s? godt at vi ikke kunne takke nei. Det avgj?rende var Universals evne til ? behandle Norden som ett marked, med en plan og ett team”, forteller manageren til Ylvis, J?rgen Thue, om bakgrunnen for det nye samarbeidet.
“I en bransje preget av litt for mye alvor, i alle fall til tider, er det befriende ? f? jobbe med den perfekte blandingen av musikk og humor. Jeg er stor fan av Ylvis-br?drene og gleder meg til ? jobbe og le sammen med dem fremover”, sier Petter Singsaas, Managing Director Universal Music Norway.
“Fantastiskt kul och hedrande att B?rd och Vegard valt Universal Music och v?rt sett att se p? Norden som en Marknad”, sier Per Sundin, Managing Director and SVP Nordics.
Tirsdag 16. september klokken 21:30 er det premiere p? I Kveld Med YLVIS LIVE p? TVNorge direkte fra Folketeateret i Oslo. Showet sendes ogs? p? Kanal 5 i Sverige hver torsdag klokken 22:00.
F?lg YLVIS p? Spotify og Facebook
P? bildet fra venstre st?r Per Sundin (Managing Director Universal Music Sweden og SVP Nordic), Vegard Ylvis?ker, B?rd Ylvis?ker og Petter Singsaas (Managing Director Universal Music Norway).
Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Similar Posts