Fritid

Til Russland for ? sparke seg til poeng

Sunbell er kombinert solcellelampe og mobillader, som skapt for hytte, b?t og friluftsliv. Lampen kan b?de brukes som taklampe, bordlampe eller rett og slett en lommelykt som ogs? kan henges rundt halsen n?r man sitter og leser. I tillegg til dette kan man ogs? enkelt lade alle typer mobiltelefoner fra USB uttaket. Den er lett og enkel ? ta med seg og lades raskt opp n?r panelet ligger i solen.
Sunbell er ogs? beskyttet mot vannsprut. Videre er selve panelet p? lampen festet i en 3 meter lang ledning, som gj?r det mulig ? plassere ladepanelet p? utsiden av huset, hytten eller teltet mens lampen kan plasseres t?rt og trygt inne. Lysstyrken kan ogs? dimmes til tre ulike niv?er etter ?nske.
Tekniske spesifikasjoner
LiFePo4 batteri (2000+ ladinger / 5-7 ?rs levetid)
1,8 W solpanel med 3 meters ledning
Mobillader (USB adaptor)
Utf?relse i UV sikret ABS plast
Sikret mot vannsprut
3 dimmerniv?er for lys (varighet 4,5 ? 100 timer)
Fulladet etter 6-7 timer i godt sollys
Sunbell kan kj?pes hos enklereliv.no og dingsy.no for 599,- kroner.

Enklere liv er en norsk gründerbedrift som ble startet av Sverre Steensen i 2005. I dag har Enklere Liv 42 butikker over hele Norge, 7 butikker i Sverige, og i 2012 ?pnet vi v?r f?rste butikk i Danmark. Enklere liv tilbyr et bredt utvalg av produkter, til alle aldersgrupper, for ? gj?re hverdagen din enklere. I 2010 ble vi k?ret til nr. 7 p? Gasellelisten i Norge og i 2012 ble vi k?ret til ?rets butikkkjede. Resultatene er blitt skapt gjennom entusiastiske medarbeidere med sterk motivasjon. Enklere liv har i dag over 300 ansatte.

Om Enklere liv p? Hjemmesiden
Enklere liv p? Facebook

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Polydor Records   #Telenor Arena   #Universal Music Norden   #Vegard Ylvis