Fritid

Sunbell ? norsk solcellelampe med mobillader

Ricoh har produsert flere kameramodeller for t?ffe tak, og mange brukere benytter dem som actionkameraer, ettersom de er st?tsikre og vanntette, men det som virkelig skiller de rendyrkede actionkameraene fra de andre, er et ekstremt vidvinkelobjektiv. Det har Ricoh tatt konsekvensen av, og lanserer n? en rendyrket actionmodell, WG-M1.
?Ricoh har jo allerede lenge vist at de kan lage kameraer som t?ler det meste, og som er b?de st?tsikre og vanntette, og faktum er at mange bruker dem som actionkameraer?, sier Per Skog, Nordic Marketing Manager hos Focus Nordic, Nordens st?rste fotodistribut?r. ?Den store forskjellen med denne spesialversjonen er vidvinkeloptikken som har en bildevinkel p? hele 160 grader, samt at det vil finnes et stort utvalg av fester og tilbeh?r til denne nye modellen.”

Designet for t?ffe tak
Robust, kuldesikker og vanntett design. Kameraet er vanntett ned til 10 meters dyp, uten ekstra UV-hus, i opptil en time (tilsvarer IPX8 eller JIS Class 8), st?tsikker for ? t?le fall fra opp til 2 meter, st?vtett, samt kuldesikker ned til -10? C. Kameraet leveres med karabinkrok, slik at det enkelt kan festes p? f.eks. en ryggsekk.
Kameraet kommer i to farger, sort & oransje.

Teknisk fullspekket
Kameraet har en CMOS-sensor med 14 millioner piksler og seriefotografering med inntil 10 bilder/sekund. Video spilles inn i Full HD med 30 bilder/sekund og mange brukervennlige funksjoner finnes innebygget, slik som;
?Motion detection? ? kameraet starter opptak automatisk n?r noe beveger seg foran kameraet).

?Loop recording? ? kameraet spiller inn kontinuerlig, og skaper videofiler p? valgfritt fem eller ti minutter.

?High-speed movie? ? kameraet tar opp highspeed video for avspilling som slow-motion.

?Time-Lapse movie? ? kameraet lager selv Time-Lapse filmer (intervall video).

Videre har kameraet fire valgbare bildevinkler, Vidvinkel (160?), Medium (tilsvarer normalobjektiv), n?rbilde og undervannsinnstilling. I undervannsinnstilling gis en bildevinkel p? ca. 97?.

Smartphone-support
Gjennom ? installere en WG-M1 dedikert app kan kameraet styres fra en smartphone eller nettbrett. Foruten ? styre mange av kameraets funksjoner som f.eks. start, kan man ogs? se p? opptak i sanntid, samt overf?re bilder og video tr?dl?st.

Tilbeh?r
Kameraet leveres med karabinkrok og et feste for dobbeltsidig tape som gj?r det enkelt ? montere kameraet p? de fleste underlag.
Utover det kommer en mengde tilbeh?r som ekstrautstyr, som f.eks.;
O-MA1531 WG Grip Adapter ? gir WG-M1 et sikkert grep, et perfekt tilbeh?r n?r kameraet skal holdes i h?nden med hansker.

O-MA1532 WG Angle Adapter ? ved hjelp av dette tre-delte tilbeh?ret kan kameraet justeres i en eksakt vinkel.

O-CM1532 WG Adhesive Mount ? dette tilbeh?ret fungerer slik som det medf?lgende festet for dobbeltsidig tape, men med en bredere overflate, og enda sikrere feste, for mer ekstreme aktiviteter.

O-CM1533 WG Wrist Strap Mount ? designet for ? montere kameraet rundt armen eller andre r?rformede gjenstander.

O-CM1534 WG Peg Mount ? designet for ? montere kameraet p? bakken, perfekt for ? filme en golfsving.

O-CM1535 WG Magnet Mount ? gj?r det enkelt ? feste kameraet p? metallgjenstander.

O-CM1536 WG Helmet Strap Mount ?rem for ? feste kameraet p? en hjelm.

Pris og levering
Kameraet vil leveres i slutten av oktober, med f?lgende cirkapris:
Ricoh WG-M1. Ca.pris: kr 1999,- inkl. mva.

For ytterligere informasjon, kontakt: [email protected]

Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy