Fritid

Ricoh lanserer sitt f?rste actionkamera

Vintersesongen n?rmer seg og bookingtallene for Trysils to store resorthotell har aldri sett bedre ut. Park Inn ligger hele 42 prosent foran fjor?ret.
Det opplyser Pontus ?kesson, daglig leder for Radisson Blu Resort Trysil og Park Inn Trysil Mountain Resort. Park Inn ligger som nevnt 42 prosent foran, for Radisson Blu er ?kningen 38 prosent. Tallene gjelder antall overnattinger i hotellrom og leiligheter i vintersesongen, sammenliknet med samme periode i fjor.
? Trysil har et fantastisk fjell og er Norges st?rste skisted. Ski er den viktigste reiseanledningen, og begge v?re hotell ligger rett ved bakken. Planlagt sesong?pning i alpinanlegget er 31. oktober, n? gleder vi oss til vinteren, sier ?kesson.

S? langt er det nytt?r, begynnelsen av januar og vinterferien som booker best. Vi skriver snart midten av september, det er tidlig og ingen perioder er, if?lge ?kesson, fullbooket. ? Uansett er dette tall vi er forn?yd med. Tall som viser en hyggelig trend og at stadig flere oppdager hvor flotte hotell vi har i Trysil.
St?rste ?kningen kommer fra ferie- og fritidsmarkedet. Aktive familier som vil bo godt, rett ved bakken og ha enkel tilgang til hotellenes restaurant- og aktivitetstilbud. Men ogs? kurs- og konferansemarkedet er i positiv utvikling, if?lge ?kesson.
? Vi har lagt bak oss en god sommer, er inne i en bra h?stperiode, og har hyggelige tall for vintersesongen. Kurs- og konferansemarkedet er viktig for oss og vi ligger godt foran fjor?ret. Trenden blant ferie- og fritidsgjester er kortere, men hyppigere opphold. Mange av v?re gjester kommer tilbake flere ganger i l?pet av skisesongen, sier ?kesson.
Radisson Blu Resort Trysil g?r inn i sin sjette vintersesong. Park Inn Trysil Mountain Resort tar fatt p? sin fjerde. ? bygge opp to store resorthotell tar tid. I det norske markedet er hotellene godt kjent, n? begynner det ogs? ? l?sne i det svenske og danske.
? Skandinavia er selvf?lgelig v?rt viktigste marked, men vi jobber ogs? mot andre deler av Europa og ligger an til en pen ?kning – ikke minst i det engelske. Vi lever av forn?yde gjester og tilbakemeldingene er gode. ? ha et bra og motivert personale, som hele tiden fors?ker ? yte det lille ekstra, er en suksessfaktor, sier ?kesson.
Radisson Blu Resort Trysil vant i august ?Norges beste resorthotell? under World Travel Awards. I fjor gikk hotellet til topps da World Ski Awards k?ret ?Norges beste skihotell?.
? Prisene viser at vi gj?r mye riktig og at hotellene legges merke til ogs? ute i Europa, sier ?kesson.
BILDETEKST
FORN?YD SJEF: Park Inn Trysil Mountain Resort og Radisson Blu Resort Trysil ligger godt foran fjor?ret. Daglig leder Pontus ?kesson tror p? en god vintersesong. Foto: Ola Matsson
For mer informasjon:
Pontus ?kesson, daglig leder i Radisson Blu Resort Trysil/Park Inn Trysil Mountain Resort
Mail: [email protected]
Mobil: +47 992 80 009

Kort om Trysil:
Trysilfjellet er Norges st?rste skisted og har vokst med to store resort-hoteller p? bare noen f? ?r. I Trysil er det skikj?ringen som st?r i fokus og alt finnes samlet p? ett sted slik at bilen kan st? hele skiferien. Totalt er det 66 nedfarter og 31 heiser i det varierte og moderne skiomr?det. Trysils beliggenhet og innlandsklima gir sn?sikkerhet og dette, sammen med et omfattende sn?produksjonsanlegg, gj?r det mulig ? starte skisesongen tidlig. Parken i Trysil har flere ganger blitt k?ret til Norges beste og med Bl?parken og to gr?nne parker er tilbudet godt til de lekelystne ski- og brettkj?rerne.

Kort om SkiStar:
SkiStar AB (publ), hvis B-aksjer er noterte p? Nasdaq OMX Mid Cap Stockholm, eier og driver skianlegg p? alpindestinasjonene Sälen, ?re og Vemdalen i Sverige samt Hemsedal og Trysil i Norge, samt Hammarbybacken i Stockholm. Markedsandelen er i Sverige 49 %, i Norge 28 % og totalt i Skandinavia 39 %. Kjernevirksomheten er alpin skikj?ring med gjestens skiopplevelse i sentrum. ?vrige virksomheter er losjiformidling, skiskole og skiutleie.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Din Bolig Bedre   #Handy Girl   #Hedalm Anebyhus   #Skiens Fritidspark