Fritid

Ny singel og album fra Bj?rn Eidsv?g

Ny singel og album fra Bj?rn Eidsv?g
11-09-2014 11:00 Techtronic Industries Norge AS Milwaukee fortsetter ? utvide sitt utvalg av h?ndverkt?y og tilbyr n? de nye Inkzall? merkepenner, optimalisert for bruk p? byggeplassen. Pennene har spisser som ikke deformeres eller skyves tilbake under press og egenskaper som gj?r at de kan skrive p? de aller fleste overflater. Inkzall? er derfor et passende navn for serien.

Milwaukee fortsetter ? utvide sitt utvalg av h?ndverkt?y og tilbyr n? de nye Inkzall? merkepenner, optimalisert for bruk p? byggeplassen. Pennene har spisser som ikke deformeres eller skyves tilbake under press og egenskaper som gj?r at de kan skrive p? de aller fleste overflater. Inkzall? er derfor et passende navn for serien. Den nye serien omfatter penner med b?de tynn og medium spiss, og en pekepenn for bruk med hansker p? enheter med ber?ringsskjerm som smarttelefoner og nettbrett.
– De fleste profesjonelle h?ndverkere har alltid en permanent mark?r med seg, men disse skriveredskapene er ikke laget for ? skrive p? materialene og under forholdene du finner p? en typisk byggeplass. Et av de st?rste problemene er at spissen deformeres sier Thomas M?ller, Trade Product manager hos Milwaukee.
De nye Milwaukee Inkzall? merkepenner er spesielt utviklet for ? unng? nettopp dette problemet – den ekstremt holdbare akrylspissen blir ikke deformert og er derfor ideelt for grove overflater som OSB-plater, tre og betong.
Hele serien av Milwaukee Inkzall? merkepenner er designet rundt den profesjonelle h?ndverkers behov, derfor har pennene hurtigt?rkende blekk, noe som reduserer risikoen for ? sm?re utover merkene p? for eksempel PVC og metalloverflater. Det hurtigt?rkende blekket betyr ikke at mark?ren t?rker ut hvis man glemmer ? sette korken p? – pennen kan fortsette ? skrive etter 72 + timer uten kork. I tillegg har pennen en praktisk klips som gj?r det lett ? feste den p? hjelmen, buksene eller kjeledressen – s? du alltid har den for h?nden.
Inkzall? merkepenn med tynn spiss og stylus versjon som kan brukes p? enheter med ber?ringsskjerm kan n? kj?pes hos din lokale Milwaukee forhandler. Inkzall? merkepenner med kantet / medium spiss er tilgjengelig fra begynnelsen av 2015.
Mer informasjon
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Nordic Trade Product Manager Thomas M?ller p? telefon (+45) 43 56 55 61 eller e-mail: [email protected]
Finn n?rmeste Milwaukee-forhandler ved ? kontakte kundeservice p? telefon 800 124 93.
Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du p? www.milwaukeetool.no
Om Milwaukee
For 90 ?r siden ble det f?rste Milwaukee-verkt?yet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert p? én visjon: ? produsere de beste og mest slitesterke elektriske verkt?yene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den h?yeste kvalitet, lengste levetid og st?rste p?litelighet som kan kj?pes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et l?fte om ? tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeni?rer skaper ikke bare verkt?y. De skaper verkt?y som l?ser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer p?litelig. Verkt?y som aldri svikter deg. Verkt?y som st?r distansen ut.

A to już wiesz?  TAKE THAT ER TILBAKE

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverand?r av elektrisk verkt?y til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest st?rste akt?r p? verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totall?sninger p? elverkt?y og har et sterkt fokus p? kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI?s brede vifte inkluderer h?ykvalitets elverkt?y fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy