Samyang lanserer supervidvinkel for fullformat

Siden starten i 1866 har M?llerens hatt melet i poser. N? revolusjonerer selskapet melhyllen og lanserer M?llerens mel p? boks. En forbrukerdrevet innovasjon som bidrar til mindre s?l og irritasjon i millioner av norske hjem og kj?kkenskap.
– Vi har tenkt utenfor boksen for ? f? melet innenfor. Hvem har vel ikke irritert seg over mels?l i skuffer og skap. N? har vi funnet l?sningen p? dette og h?per nyvinningen vil spare mye vask og irritasjon, og derfor bidra til mer glede p? kj?kkenet, sier Sofie Blich, Industridesigner og prosjektleder i M?llerens.
Forbrukerhenvendelser gav l?sning
Vi har f?tt mange henvendelser fra forbrukere om at posene er lett ? rive hull p?, at det blir s?l i skuffer og skap og at man kaster un?dvendig mye mel. Derfor har vi laget mel p? boks. Det er det samme gode kvalitetsmelet fra M?llerens som er inni, men pakningen er helt annerledes. Tilbakemeldingene fra forbrukerne vi har testet det p?, har s? langt v?rt veldig positive og vi ser frem til responsen, sier Sofie Blich.
En l?sning som vil involvere millioner av mennesker
Det selges og brukes over 20 millioner pakker mel ?rlig i Norge. Av disse selger M?llerens vel 13 millioner.* Dette er en ny standard for hvordan man behandler mel i Norge og selskapet mener dette er fremtiden. M?llerens planlegger lansering av flere sorter etter hvert. Bare f?rste ?r regner M?llerens med ? selge mellom 1,5-2 millioner mel p? boks.
Gitt melet et l?ft
– Mel blir brukt i alle norske hjem og p? en rekke arbeidsplasser. Vi mener vi har gitt melet et nytt l?ft, og er s? stolte over l?sningen og at den n? kan st? fremme p? kj?kkenbenken. Vi er glade over ? v?re f?rst ute i markedet med dette produktet, og h?per forbrukerne setter pris p? denne nyvinningen, sier Jan Erik Eikeland, Salgs-og markedsdirekt?r i M?llerens.
Boksene kommer i 1 kilos pakninger og i hele 5 ulike varianter. Boksen er laget av fast papp med et praktisk lokk i samme materiale og tar vare p? kvaliteten p? en ny og god m?te. Boksen er resirkulerbar.
For mer informasjon:
Jan Erik Eikeland, Salgs-og markedsdirekt?r i M?llerens.
Epost: [email protected]
Tlf: 916 82 298
*kilde (AC Nielsen)

Om M?llerens
M?llerens er Norges ledende merkevare innenfor hjemmebaking. Gjennom v?re produkter ?nsker vi ? skape bakeglede og bidra til et vellykket og smakfullt resultat hver gang.
M?llerens tilbyr aktuelle produkter som du forventer ? finne i dag, men ogs? nyheter og spennende produkter som bidrar til ? skape nye trender.
M?llerens har jobbet for godt bakverk siden 1866, vi er fagfolk og vi har gjort det lett for deg ? lykkes med din hjemmebaking. Vi ?nsker at du gjennom v?re produkter skal oppleve; at produktene er lettvint ? lage, resultatet blir vellykket og smaker godt. Og ikke minst at dine gjester f?ler seg vel.

Authors

Related posts

Top