Fritid

N? lanseres prisene p? Nye Ford Focus ? enda mer bil for pengene.

Norges taekwondo-landslag setter i morgen kursen mot Russland for ? delta det ?pne Russiske mesterskapet i Moskva i helgen.

Dette er et viktig stevne for landslaget der man kan f? med seg viktige ranking-poeng i kampen om OL-plass. Over 400 deltakere fra flere forskjellige nasjoner deltar i Moskva. Landslagstrenerne Dave Cook og Mikael Oguz reiser med f?lgende lag:
Janike Lai, Nesodden Taekwondo Klubb i -53 kg
Tina R?e Skaar, ?vre Romerike Budo Senter i +73 kg
Bendik ?yan, T?yen Taekwondo Klubb i -74 kg
John Asp, Grorud Taekwondo Klubb i -74 kg
Tor L?vset Waage, Taekwondo Team Heimdal i -80 kg
Richard Andre Ordemann, T?yen Taekwondo i -80 kg
Mohammed Elhatri, T?yen Taekwondo Klubb i -80 kg
Landslaget har p? sensommeren hatt en god oppkj?ring med en treningshelg med b?de nasjonale og internasjonale sparringspartnere, i tillegg til daglig treninger b?de p? Olympiatoppen og i Kampsportforbundets treningslokaler.

Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Similar Posts