Fritid

Sensitiv hud? UltraCalming fra Dermalogica roer huden din

Photowall lanserer tapetkolleksjonen Fabel designet av den svenske illustrat?ren og formgiveren Ingela P Arrhenius. Kolleksjonen inneholder ?tte fantasifulle motiver ? alle med dyr i hovedrollen.

En forn?yd katt i en karusell p? tivoli, en spaserende elefant p? bytur, og en reiselysten giraff p? vei ut i den store vide verden. Motivene i kolleksjonen Fabel har en detaljrikdom som man kan lage nye godnatthistorier rundt hver eneste kveld. Dette er noe som skaperen bak kolleksjonen ? Ingela P Arrhenius ? har v?rt n?ye med. Den personlige favoritten er motivet Town ? inspirert av bildeb?ker hun selv likte som ung.
? Som barn elsket jeg bymotiver i bildeb?ker, nettopp fordi det er s? mye ? oppdage i dem. Jeg ser for meg Town som en fondvegg i et fargeglad og lekent barnerom, sier Ingela P Arrhenius.
Ingelas unike stil kjennetegnes av fargesterke retrom?nstre som er elsket og verdsatt over hele verden. Kolleksjonen for Photowall inneholder ?tte motiver ? alle i to ulike fargevarianter og med forskjellige sm? historier.
? Motivene i kolleksjonen min er sv?rt ulike ? en skog, en by, et tivoli ? for ? nevne noen milj?er. Men de henger sammen rent stilmessig. Jeg ?nsket ganske enkelt ? jobbe med mange forskjellige favorittmotiver som jeg som voksen liker, men som f?rst og fremst skal fungere i barnerom. Det har v?rt sv?rt spennende ? arbeide med tapet, ? tenke stort format, sier Ingela P Arrhenius.
Fabel f?s eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som m?ltilpasset tapet for 342 kroner per kvadratmeter. Interi?rbildene er stylet og fotografert av Sofia Jansson/Mokkasin.
Om Photowall

Photowall produserer kundetilpassede fototapeter, tapeter og lerretsbilder. Sammen med dyktige fotografer, illustrat?rer og designere fra hele verden skaper vi inspirerende og unik veggdekor. Vi tilbyr skreddersydde tapeter og lerretsbilder fra et stort sortiment og gir deg muligheten til ? skape ditt helt personlige uttrykk.
Photowall arbeider med lisensierte varemerker og er offisiell partner for Star Wars, Disney, Modesty Blaise mfl. Vi bruker det siste innen digital trykkteknikk og med godt innarbeidede rutiner garanterer vi kvalitet og presisjon p? alle v?re produkter. www.photowall.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy