Fritid

L’Oréal Paris Trendsetter Search

N?r huden krever umiddelbar lindring gir UltraCalming? fra Dermalogicas akutt lindring til irritert hud, samtidig som hudens toleranse bygges opp. Kliniske studier viser at UltraCalming? umiddelbart reduserer r?dhet og irritasjon, og samtidig gir langvarig lindring. UltraCalming? er et komplett system som kontrollerer ?rsakene til sensitivisert, irritert hud, uansett om huden er genetisk predisponert eller milj?sensitiv.

Vi lever i en lite hudvennlig verden, og virkningene av stress, forurensing, ekstremt klima, medisiner og maten vi spiser, p?virker huden. If?lge The American Academy of Dermatology opplever mer enn 50% av den amerikanske befolkning hudsensitivitet, basert p? kl?e, stikking, varme, prikking og r?dhet ? alle er symptomer som kan f?re til tidlig hudaldring. I Norge sliter 1 av 3 med allergier, og hudsensitivitet er som regel knyttet opp til dette. Sensitivisert hud kan skyldes inflammasjon og svekket hudbarriere. Disse reaksjonene kan v?re:
Immunologisk inflammasjon ? n?r huden oppfatter at den er under angrep, er lokale celler i alarmberedskap og aktiveres for ? bekjempe ?inntrengeren?. Denne allergiske reaksjonen trigger r?dhet, s?rhet og kl?e.
Nevrogen inflammasjon ? mens en immunologisk inflammasjon er trigget av immunforsvaret, vil en nevrogen inflammasjon trigges av nervesystemet. N?r et irriterende kjemisk stoff aktiverer nervesensorene vil substanser som trigger den inflammatoriske kjedereaksjonen frigj?res, noe som f?rer til r?dhet, s?rhet og kl?e.

Den gode nyheten er at sensitivisert hud kan behandles. Den d?rlige nyheten er at uten behandling kan celleskadene bli permanente, noe som f?rer til kroniske hudskader og tidlig aldring.
Dermalogicas UltraCalming??produkter inneholder det merkevarebeskyttede UltraCalming? Complex. Dette multivirkende komplekset inneholder aktive ingredienser som hemmer immunogene og nevrogene inflammatoriske triggere, og gir umiddelbar og langvarig lindring av irritert, sensitiv hud. Det inneholder ogs? botaniske ingredienser og peptider som etterligner hudens naturlige beskyttelsesbarriere, hjelper med ? styrke cellestrukturen mot vanntap, samt beskytter mot sensitivisering for?rsaket av dehydrering.
UltraCalming?? Cleanser: ekstremt mild gel?/krem som renser og beroliger
UltraCalming?? Mist: beroligende fuktighetsgivende spray som raskt lindrer r?dhet, svie og irritasjon
UltraCalming?? relief Masque: kj?lende maske som lindrer irritasjon, r?dhet, ubehag og svie knyttet til sensitivitet
UltraCalming?? Serum Concentrate: et superkonsentrert serum som roer ned sensitivisert hud og gjenoppretter hudens naturlige barriere.

Barrier Repair: unik, vannfri fuktighetskrem som beskytter sensitivisert hud mot milj?et og triggere som for?rsaker stresset hud.
Ultrasmoothing Eye Serum: oppstrammende ?yeserum som tilf?rer fuktighet og glatter ut fine linjer p? selv den mest sensitive huden.

Redness Relief SPF20: tre-i-en fuktighetskrem med SPF som n?ytraliserer r?dhet, lindrer og beskytter mot irritasjon.
Ultra Sensitive Tint SPF 30: lett farget fuktighetskrem med fysisk filter som beskytter mot UV-skader og beroliger huden.
Super Sensitive Shield SPF 30: Kjemikaliefritt UV-filter fra naturlige mineraler er kombinert med beroligende hvete-og planteekstrakter som beskytter og lindrer sensitivisert hud.

The Sponge Cloth: supermyk klut til fjerning av rens og masker p? en sk?nsom m?te.
Alle produktene finnes i eksisterende sortiment.

N?r Dermalogica m?ter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 ?r har v?rt dedikert til ? skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.
Dermalogica distribueres av Skintific AS i Norge. For mer informasjon kontakt presseansvarlig Trine Sundene Marthinsen p? [email protected] eller p? tlf. 966 25 573

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Harvard Business School   #Ikonet Karlie Kloss   #Paris   #Teen Vogue