Motor

Zeiss lanserer ytterligere et Otus-objektiv

Zeiss lanserer ytterligere et Otus-objektiv
08-09-2014 11:51 Str?mmen Storsenter Den kjente bloggeren, modellen og designeren Camilla Pihl har n? designet sin egen skokolleksjon. Torsdag kommer hun til Str?mmen Storsenter.

Den kjente bloggeren, modellen og designeren Camilla Pihl har n? designet sin egen skokolleksjon. Torsdag kommer hun til Str?mmen Storsenter.
Bianco by Camilla Pihl heter skokolleksjonen som lanseres i disse dager, og torsdag mellom 14 og 16 er designeren p? Bianco Footwear p? Str?mmen Storsenter for ? fortelle mer om sin kolleksjon. Da vil ogs? kunder ha muligheten til ? m?te den popul?re designeren.
Kolleksjonen best?r av lekre sko i sort med en liten rocka twist. Skoene har blitt produsert p? europeiske fabrikker og kommer i eksklusive skinnkvaliteter. Fokuset har v?rt p? detaljer, gode lester og komfort.
– Jeg har alltid v?rt en stor fan av Bianco og er glad for muligheten til ? designe min egen kolleksjon, sier Camilla Pihl.
Kolleksjonen best?r av 7 ulike modeller. Den perfekte bikerbootsen, et par ankelboots med stiletthel, to par st?vletter med h?yt skaft og to par flate ankelboots der den ene kommer i to ulike skinnkvaliteter. Prisene varierer fra 1199 kroner til 2299 kroner. Skoene vil v?re tilgjengelig i samtlige Bianco butikker og p? shop online fra 11. september.
– Designprosessen har v?rt fantastisk! Jeg startet med et s?kalt moodboard og dr?mmen om de perfekte skoene. Bianco har gitt meg frie t?yler og jeg har f?tt lage dr?mmeskoene. Dette er sko som man faktisk kan bruke, og som ikke bare st?r p? en hylle og ser pene ut, avslutter Camilla.

Str?mmen Storsenter er Norges st?rste kj?pesenter i antall butikker. Etter ny?pningen den 25. oktober 2012 har senteret 203 butikker fordelt p? 65 000 kvadratmeter. Str?mmen Storsenter har det st?rste butikkutvalget innen mote, sport og interi?r i Norge, og er en del av Olav Thon Gruppen.

A to już wiesz?  Liverpoolfeber midt under fotball-VM

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy