One Direction Announce Their Brand New Album ?FOUR?

Det finnes de som f?lger trender, og de som setter dem. N? er L?Oréal Paris p? jakt etter den neste store trendsetteren. Vi leter etter noen som er lidenskapelig opptatt av mote og skj?nnhet ? en person som dr?mmer om ? v?re til stede p? alle de store motearrangementene sammen med journalister, designere og kjendiser. Er du den vi leter etter?

For ? lese mer om konkurransen og konkurransereglene, ta en titt p? denne siden:
http://www.trendsettersearch.no

L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.
L?Oréal anvender ikke dyrefors?k i forbindelse med noen av sine produkter eller ingredienser, dette gjelder alle markeder, alle steder. For mer informasjon, se:
http://www.loreal.com/csr-commitments/loreal-answers/the-question-of-animal-testing.aspx

Authors
Tags

Related posts

Top